Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
11 dpo byl spadek temperaturki wiec pewnie wtedy doszlo do zagniezdzenia bladziak ale jestStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:11 dpo byl spadek temperaturki wiec pewnie wtedy doszlo do zagniezdzenia bladziak ale jest
Z dnia na dzień bedzie ładniejszy 🤩🤩
Ja dzis robiłam proga zeby sprawdzić czy owu byla i wynik na poziomie 11 wiec taki sobie ale lekarz odpisal ze owu byla i pecherzyk pękł wiec zastrzyk zadziałał -
Ola-Ola1992 wrote:Z dnia na dzień bedzie ładniejszy 🤩🤩
Ja dzis robiłam proga zeby sprawdzić czy owu byla i wynik na poziomie 11 wiec taki sobie ale lekarz odpisal ze owu byla i pecherzyk pękł wiec zastrzyk zadziałałStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Strasznie zaczynam się stresować ta rozmowa ale co ma być to bedzieStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Tez mialam w tym miesiacu zawirowanie bo chcialam zmienic prace nawet bylam na jednym dniu probnym ale sie nie zgodzilam noi skupilam sie na tym dlatego moze wzeszlo dla mnie slonce
No czasem tak właśnie jest nic nie dzieje się bez przyczyny ja mój cykl spisałam na straty a
Moze to tez znak ze jeszcze musze poczekać zeby znaleźć pracę i dopiero bedzie kropek -
Ola-Ola1992 wrote:No czasem tak właśnie jest nic nie dzieje się bez przyczyny ja mój cykl spisałam na straty a
Moze to tez znak ze jeszcze musze poczekać zeby znaleźć pracę i dopiero bedzie kropekStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Dlugo sie starasz bo nie pamietam ?
Wiesz co w sumie mozna powiedzieć od sierpnia tamtego roku ale z racji ze swietna Pani doktor zatrzymała mi owulacje to aktualny doktorek liczy wszystko od listopada .
Teraz w lutym byla ciaza biochemiczna i poroniłam kropka w 2020 r w 6 tygodniu( zaszłam w 1 cyklu naszych staran) potem z racji poronienia musieliśmy odpuścić sobie starania a ze kupilismy mieszkanie to odpuściliśmy sobie bo były inne sprawy na głowie.
-
To niedlugo u mnoe historia tez nieciekawa bo w marcu zeszlego roku byla pozamaciczna mialam usuwana laparaskopijnie musialam zrobic przerwe pol roku noi w pazdzierniku zaczelismy na nowo.Mam bardzo niereguralne cykle tu w UK wysylali mnie do kliniki i na bicie hormonow nie odwazylam sie i wzielam sprawy we wlasne rece i sile natury.Mam 32 lata a ty ?I to walka o pierwsza ciazeStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:To niedlugo u mnoe historia tez nieciekawa bo w marcu zeszlego roku byla pozamaciczna mialam usuwana laparaskopijnie musialam zrobic przerwe pol roku noi w pazdzierniku zaczelismy na nowo.Mam bardzo niereguralne cykle tu w UK wysylali mnie do kliniki i na bicie hormonow nie odwazylam sie i wzielam sprawy we wlasne rece i sile natury.Mam 32 lata a ty ?I to walka o pierwsza ciaze
Ja mam 30 lat
No u nas juz wiadomo w czym jest problem bo doktorek zrobil nam badania od razu wiec musze walczyć z Pcos maz wyniki ma piekne.
Waga mi spada okres juz sie mozna powiedzieć ustabilizował bo po poronieniu byl albo go nie było
Wiec trzeba walczyć o szczęście i musimy być dobrej myśli ze kiedys będziemy szczęśliwymi mamusiami -
Ola-Ola1992 wrote:Ja mam 30 lat
No u nas juz wiadomo w czym jest problem bo doktorek zrobil nam badania od razu wiec musze walczyć z Pcos maz wyniki ma piekne.
Waga mi spada okres juz sie mozna powiedzieć ustabilizował bo po poronieniu byl albo go nie było
Wiec trzeba walczyć o szczęście i musimy być dobrej myśli ze kiedys będziemy szczęśliwymi mamusiamiStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:U mnie endometrioza stad zawsze niepewnosc czy sie dobrze zagniezdzil.Wazne aby nigdy sie nie poddawac
Ojej to faktycznie ale jak juz kiedys pisałam wcinaj migdaly i orzechy brazylijskie to pomaga na endometrium sama wiem po sobie ale trzymam kciuki żeby korpus sie pieknie zadomowił
a zwracałaś uwagę na sluz jaki mialas po owulacji bo ja mam go bardzo dużo takiego kremowego przez kila dni i sie zastanawiam czy to jest ok. -
Mam caly czas strasznie sucho ale musle ze to indywidualna sprawa jak czytalam to wszystkie moaly duzo kremowego a ja nic.Jakie zmiany zauwazylam to co bym nie zjadla bylo mi niedobrze ale nie prowadzilo do wymiatow i myslalam ze poprostu cos zoladek fiksuje i moze cos jem nie tak.Zylki na piersiach na otoczcce sutka sa jak zylaki noi bole glowy codziennie sie z nim budzeStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Mam caly czas strasznie sucho ale musle ze to indywidualna sprawa jak czytalam to wszystkie moaly duzo kremowego a ja nic.Jakie zmiany zauwazylam to co bym nie zjadla bylo mi niedobrze ale nie prowadzilo do wymiatow i myslalam ze poprostu cos zoladek fiksuje i moze cos jem nie tak.Zylki na piersiach na otoczcce sutka sa jak zylaki noi bole glowy codziennie sie z nim budze
A piersi cie bola ??
Wiadomo każdy ma inne objawy pamiętam że moja siostra przez cały 1 trymestr strasznie męczyła się z bólem głowy i jadla wszystko jak oszalała 😁 -
Ola-Ola1992 wrote:A piersi cie bola ??
Wiadomo każdy ma inne objawy pamiętam że moja siostra przez cały 1 trymestr strasznie męczyła się z bólem głowy i jadla wszystko jak oszalała 😁Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Bola ale nie tak jak to inne opisuja i kluje prawy jajnik oby bylo wszystko w porzadku tak bardzo sie boje
Nie bój się bedzie wszystko dobrze.
Wiem ze łatwo się mowi jak już się tyle przeslo ale trzeba się cieszyć bo to na kropka wplywa
-
Ola-Ola1992 wrote:Nie bój się bedzie wszystko dobrze.
Wiem ze łatwo się mowi jak już się tyle przeslo ale trzeba się cieszyć bo to na kropka wplywaOla-Ola1992 lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu