Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
JustNow wrote:Super 😄 rewelacja. Ogromie sie cieszę. Trzymam kciuki bardzo mocno ✊Powiesz jeszcze który to cykl starań bo jetem bardzo ciekawe.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
JustNow wrote:Oby ale cos mi się wydaje że ten cyklsi sie tez przeciągnie.
Jolcia widzę że tobie tak ładnie temp rusnie i taki ladny skok byl 7 dnia po owu 🤔😉tez trzemam kciuki za ⏸️
W tym chociaż jestem pewna tego że miałam owulację a czy trafiliśmy i czy to odpowiedni czas dla nas to się okaże pewnie miałam nadzieję, że na święta staremu nie będę musiała kupować prezentu 😂 tylko ładnie test zapakuje, ale dziś tak sobie myślę, że będę dopiero 10 dpo więc test jeszcze może nie wyjść 🤔
-
Jolcia90 wrote:W zeszłym cyklu też ladnie rosło, a 🐒 przyszła 😅
W tym chociaż jestem pewna tego że miałam owulację a czy trafiliśmy i czy to odpowiedni czas dla nas to się okaże pewnie miałam nadzieję, że na święta staremu nie będę musiała kupować prezentu 😂 tylko ładnie test zapakuje, ale dziś tak sobie myślę, że będę dopiero 10 dpo więc test jeszcze może nie wyjść 🤔
Ale żałuję że nie poczekałam do @...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Mi wyszedł 🤣🤣🤣🤣 blady to blady ale był 😅😅😅
Ale żałuję że nie poczekałam do @... -
Jolcia90 wrote:W Twoim przypadku na święta będziesz już pewniejsza...a ja jak będę w 10dc i wyjdzie blada kreska to mogę zrobić falstart poczekam do sylwestra wtedy ☺️ o ile cos się pokaże 😁 staram się w tym cyklu nie wsłuchiwać za bardzo w swoje ciało. W poprzednim to miałam wszystkie objawy ciążowe, łącznie z ochotą na pasztet 😂😂😂 pewnie mózg zrobił swoje xD dlatego teraz luzuje lejce i czekam niecierpliwie...
U mnie ciemnieje, więc to chyba dobry znak 🥰🥰🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:No śliczne te testy 🥰
Pewnie, że dobry znak!
A jaka czułość tych testow? Ja mam w domu same 25...i nie wiem czy zaopatrzyć się w czulsze...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie od rana dziś dziwna sytuacja...
Już nie wytrzymałam i zrobiłam sobie teścik. Tak, wiem za szybko na takie akcje jeszcze no ale wiecie jak to jest.
Zetknęłam na test po chwili, biel vizira jak to mówicie. Wrzuciłam go do kieszeni żeby wyrzucić i zapomniałam. Wyciągam go teraz w pracy i takie o coś na nim. Pewnie zalałam... Czy wadliwy, prawda? Co myślicie? Wyszło po czasie...nie nastawiać się, prawda? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️
https://zapodaj.net/7b69c36829f38.jpg.htmlFelinka94 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to pozytyw. Myślę że to samo co u mnie, ale po prostu Twój ładnie się wybarwił bo moje podobno nawet po terminie @ kijowo się barwią 😅😅😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:A kreseczka wyszła ci w ciągu 5 minut?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jejku, ile się stron narobiło 🙈 będę miała duże zaległości w czytaniu 😆 dzięki, że mnie znalazłyście dziewczyny 😊😊😊 ostatnio więcej pracuje, do tego dochodzi okres przedswiateczny i mało czasu na życie i wszystko inne. Dużo się nie zmieniło, monitoring, ovitrelle i heja, natomiast życzę nam wszystkim żebyśmy z Nowym Rokiem weszły w tryb dwupaku 🥰
Felinka94, Jolcia90 lubią tę wiadomość
-
Fajnie ze jesteś
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
atwysz wrote:Jejku, ile się stron narobiło 🙈 będę miała duże zaległości w czytaniu 😆 dzięki, że mnie znalazłyście dziewczyny 😊😊😊 ostatnio więcej pracuje, do tego dochodzi okres przedswiateczny i mało czasu na życie i wszystko inne. Dużo się nie zmieniło, monitoring, ovitrelle i heja, natomiast życzę nam wszystkim żebyśmy z Nowym Rokiem weszły w tryb dwupaku 🥰
atwysz lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Felinka, kiedy wyniki bety? Czekam na dobre wieści!
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jeszcze jedna sprawa techniczna Felinka 🙆♂️
Zrobiłam sobie po tym porannym teście kolejny test, wyszedł kuzyn cienia cienia 😂 coś widać, ale słabiutko. To było takie chyba 3 siku w ciągu godziny...
Chciałabym powtórzyć wieczorem...ile najlepiej nie sikać żeby mogło coś na nim wyjść? Wiem że najlepiej rano i pewnie też zrobię, ale wiesz... Ciekawość! 😁 -
Jolcia90 wrote:Jeszcze jedna sprawa techniczna Felinka 🙆♂️
Zrobiłam sobie po tym porannym teście kolejny test, wyszedł kuzyn cienia cienia 😂 coś widać, ale słabiutko. To było takie chyba 3 siku w ciągu godziny...
Chciałabym powtórzyć wieczorem...ile najlepiej nie sikać żeby mogło coś na nim wyjść? Wiem że najlepiej rano i pewnie też zrobię, ale wiesz... Ciekawość! 😁
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:A robilas przerwę w sikaniu?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.