Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94 wrote:Kochana wkładasz środkowego palucha (ostrożnie żeby pazurkiem krzywdy sobie nie zrobić) i świdrujesz żeby wyczuć takie coś co jest w dotyku zupełnie inne niż reszta (mi to przypomina ogórka, tak jakby sobie w środku siedział 🤣🤣🤣) i to na czubku ma taki pomarszczony Dziubek. No i albo ten Dziubek jest rozchylony albo ściśnięty. No i dotykasz czy to jest miękkie czy jednak twarde. No a co do wysokości to po prostu ja wpisuje nisko lub wysoko w zależności czy mam problem ją sięgnąć czy sięgam bez problemu. Oczywiście biorę poprawkę że mogę ją badać źle i np błędne informacje wprowadzam w apce co zresztą ona mi zasygnalizowała, ale cały czas się uczę
O kurczaczek dzięki! spróbuję po okresie wymacać Opis perfekcyjny, jeśli po nim niczego nie wyczuje, to znaczy, że chyba nie mam hahaStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:O kurczaczek dzięki! spróbuję po okresie wymacać Opis perfekcyjny, jeśli po nim niczego nie wyczuje, to znaczy, że chyba nie mam haha
Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Oczywiście ten ogórek jest gładki, żebyś nie szukała wypustek 🤣
A jak tam Twoje wyniki AMH??? Nosz kurna, ileż to trwa bejbe. Strasznie długo.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Zaczynam od jutra. Ogłaszam oficjalne rozpoczęcie nowego cyklu dzisiaj, nadeszła @.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Tedka wrote:A jak tam Twoje wyniki AMH??? Nosz kurna, ileż to trwa bejbe. Strasznie długo.
Kasia ja ostatni cykl miałam z ziołami (pierwszy) takie bóle jak miałam to nigdy w życiu mi się nie zdarzyły więc ja mogę być wyjątkiem od reguły 🤣
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:No właśnie musze je odebrać ale dziś chyba mi się nie uda bo mam Sajgon w pracy 😒
Kasia ja ostatni cykl miałam z ziołami (pierwszy) takie bóle jak miałam to nigdy w życiu mi się nie zdarzyły więc ja mogę być wyjątkiem od reguły 🤣
Wyjątkiem potwierdzającym regułę? 🤣starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:Wyjątkiem potwierdzającym regułę? 🤣
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie dziś 10dpo (teoretycznie) ale na teście biel i silne skurcze brzucha więc pewnie nic z tego
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:To dopiero 10 dpo, więc jeszcze nic straconego! 🤞🥰😁
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
10 dpo to u mnie już najczęściej okres :p.
Właśnie mój Miły odebrał wyniki. 3mies temu był ruch postępowy 36% I morfologia 4, a teraz , po suple ruch postępowy 46% a morfologia dla odmiany 1.....🥴😭
Nie wiem czemu jak jest więcej krzywych to się lepiej ruszająstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:10 dpo to u mnie już najczęściej okres :p.
Właśnie mój Miły odebrał wyniki. 3mies temu był ruch postępowy 36% I morfologia 4, a teraz , po suple ruch postępowy 46% a morfologia dla odmiany 1.....🥴😭
Nie wiem czemu jak jest więcej krzywych to się lepiej ruszają
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:O masz... Czytałaś jak poprawić?
Ogólnie 3 miesiące bierze wertistim dla mężczyzn, ja dla kobiet. I wszystkie pozostałe parametry bardzo wzrosły. ( np całkowita liczba z 40 mln do 154mln!!!)
Więc w sumie... jak wcześniej 3% z 40 to 1 % ze 154 to jest dużo więcej... Więc może nie jest tak źle?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:Ogólnie 3 miesiące bierze wertistim dla mężczyzn, ja dla kobiet. I wszystkie pozostałe parametry bardzo wzrosły. ( np całkowita liczba z 40 mln do 154mln!!!)
Więc w sumie... jak wcześniej 3% z 40 to 1 % ze 154 to jest dużo więcej... Więc może nie jest tak źle?Kasiak89 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
No i się już trochę jak na @ czuję... najgorsze, że powinna być wg mnie najwcześniej we wtorek (jest opcja, że do wtorku dociągnie), a wg apki w czwartek..I tak też jeśli dupek zadziała i przedłuży tę nieszczęsną drugą fazę. Zeszłym razem nie dał rady..starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:No i się już trochę jak na @ czuję... najgorsze, że powinna być wg mnie najwcześniej we wtorek (jest opcja, że do wtorku dociągnie), a wg apki w czwartek..I tak też jeśli dupek zadziała i przedłuży tę nieszczęsną drugą fazę. Zeszłym razem nie dał rady..
Ja też się czuję jak na @ a bladzioch wyszedł 🤷🏻♀️ nasze organizmy są nieprzewidywalne
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewuszki, przepraszam za nieobecność ale pracowity weekend. Trzymam kciuki za pozytywne testy i braki @! :* bądźcie dzielne!
Jolcia90, Felinka94 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Felinka94 wrote:Ja też się czuję jak na @ a bladzioch wyszedł 🤷🏻♀️ nasze organizmy są nieprzewidywalne
Ja nawet nie mam po co testować, wg ovu 7, a jeśli apka się myli to 9 dzień dopiero. A mi się okres zaczyna zazwyczaj 10-11 dpo.
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Tedka wrote:Dziewuszki, przepraszam za nieobecność ale pracowity weekend. Trzymam kciuki za pozytywne testy i braki @! :* bądźcie dzielne!
Tedka lubi tę wiadomość