Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tedka wrote:Dzięki
Przydałby się magiczny sposób, na pozbycie się tych natrętnych smutnych myśli.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Jolcia90 wrote:Co tam słychać u Was?
Jak Wasze cykle? 😘Jolcia90 lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Ja czekam na okres ogólnie bo czuje ze nadejdzie i to szybciej niż myślę..
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Ja czekam na okres ogólnie bo czuje ze nadejdzie i to szybciej niż myślę..
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
A teraz sobie pomyślałam.. Jestem u dentysty, będzie znieczulenie. To lipa z prawidłowej owulki chyba co? Skoro leki przeciwbólowe na nią wpływają to taki zastrzyk tym bardziej co?➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:A teraz sobie pomyślałam.. Jestem u dentysty, będzie znieczulenie. To lipa z prawidłowej owulki chyba co? Skoro leki przeciwbólowe na nią wpływają to taki zastrzyk tym bardziej co?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Eedzia11 wrote:Głowa do góry, zawodu się nie ominie ale trzeba iść dalej. Motywuj się nową szansą i teraz myśl o nowym cyklu. Nastaw się na ziółka, nie pij kawy jak pijesz, witaminkuj się dalej i bądź miła dla swojego mena. Czas zleci i nowe nadejdzie szybko 😘
Dzięki postaram się z całej siły. Wczoraj miałam plamenie, choć zauważyłam delikatną kropelkę na tamponie (zalożyłam jak wychodziłam na długie zkaupy, bo spodziewałam się już okresu). Natomiast od nocy aż do teraz nic, zero. Żadnego bólu, żadnego krwawienia. Dziwne. Pewnie dopiero jutro się rozkręci na dobre, według aplikacji jutro miał przyjść @.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Dzięki postaram się z całej siły. Wczoraj miałam plamenie, choć zauważyłam delikatną kropelkę na tamponie (zalożyłam jak wychodziłam na długie zkaupy, bo spodziewałam się już okresu). Natomiast od nocy aż do teraz nic, zero. Żadnego bólu, żadnego krwawienia. Dziwne. Pewnie dopiero jutro się rozkręci na dobre, według aplikacji jutro miał przyjść @.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Czyli jednak jeszcze jest nadzieja 😍😍😍😍😍
eee nie coś mnie ciągnie już w krzyżu :p będzie @na bankStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:eee nie coś mnie ciągnie już w krzyżu :p będzie @na bank
Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Trzymam kciuki aby jednak nie
Dziękuję
Szkoda, że dzisiaj już nie zmierzyłam tempeatury, pewna, że mam okres
ale pewnie była równie nisko co ostatnio. Z ciekawości zmierzę jutro ranoFelinka94 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Dziękuję
Szkoda, że dzisiaj już nie zmierzyłam tempeatury, pewna, że mam okres
ale pewnie była równie nisko co ostatnio. Z ciekawości zmierzę jutro rano
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Eedzia11 wrote:Ja czekam cierpliwie, jajnik już boli, może nawet za ostro, bo aż mnie rozprasza. Rano robiłam test na ślinę, wieczorem paskowy. Tak się bawię, żeby nie stracić zapału dokupiona również maź na przetrzymanie plemników. Ziółka pite. Nastawiona, zmotywowana na tyle, że już myślę nawet o kolejnym cyklu
Macie jakieś doświadczenie z takimi żelami? Nie pamiętam jaka to była nazwa. Musiałabym zapytać, ale niby jest jakaś cudowna 😂 -
Jolcia90 wrote:A nie masz ochoty zatestowac sobie?
Mam ochotę, pewnie. A za tą ochotą zaraz podąża znowu nadzieja na Bóg wie co. Dlatego czekam. Jeśli jutro nie będzie to się zobaczyFelinka94, Jolcia90 lubią tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Jolcia90 wrote:No właśnie...moja znajoma miała problemy z zajęciem w ciążę. Niby wsyztsko było ok, ale coś się nie udawało. Kupiła sobie jakiś żel, który pomaga plemnikom ogólnie i bach! Pierwszy cykl i zaszła.
Macie jakieś doświadczenie z takimi żelami? Nie pamiętam jaka to była nazwa. Musiałabym zapytać, ale niby jest jakaś cudowna 😂
Na szczęście dentysta nie dał znieczulenia, więc jeden problem z głowy. Nie biorę żadnych tabletek choć boli. Człowiek całe życie się uczy. Wiele lat tydzień w miesiącu na nurofen zatoki i kilka dni na etopirynie extra na migreny. Połączyłam fakty z artykułami tabletki=brak prawidłowej owulacji. Może to tylko przypadek no ale tak trafiało, że żyłam bez tabletek to i zaszłam w ciążę, i miałam pozytywne testy owulacyjne. Gdy brałam tabletki to testy non stop negatywne. Także znów wstrzymuję się z tabletkami i ile wytrzymam tyle wytrzymam. Zobaczę czy będzie pozytywny test owulacyjny czy też nie.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Teraz będę używać 1szy raz. Będziemy się starać i użyję wszystkiego co mam 😜 ale oboje jesteśmy zbyt zmęczeni i zestresowani świątecznymi klientami w pracy, więc może być trudno z zajściem. Nastawiam się bardziej na styczniowy cykl.
Na szczęście dentysta nie dał znieczulenia, więc jeden problem z głowy. Nie biorę żadnych tabletek choć boli. Człowiek całe życie się uczy. Wiele lat tydzień w miesiącu na nurofen zatoki i kilka dni na etopirynie extra na migreny. Połączyłam fakty z artykułami tabletki=brak prawidłowej owulacji. Może to tylko przypadek no ale tak trafiało, że żyłam bez tabletek to i zaszłam w ciążę, i miałam pozytywne testy owulacyjne. Gdy brałam tabletki to testy non stop negatywne. Także znów wstrzymuję się z tabletkami i ile wytrzymam tyle wytrzymam. Zobaczę czy będzie pozytywny test owulacyjny czy też nie.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:Tedka, sprawdzam co u ciebie 😁
🐒 Się rozkręciła?
Tampon z nocy jakiś taki zabrązowiony. Jakby zwiastun @ dzisiaj. Chociaż nic mnie nie boli. Baaaardzo dziwny cykl. No, ale na pewno będzie, temperatura dzisiaj 36,38. Spadek jest sukcesywny Nie ma cudów.
Dziękuję za pamięć
Ja się teraz już nakręcam na nowy cykl. Biorę się w garśćJolcia90 lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Tampon z nocy jakiś taki zabrązowiony. Jakby zwiastun @ dzisiaj. Chociaż nic mnie nie boli. Baaaardzo dziwny cykl. No, ale na pewno będzie, temperatura dzisiaj 36,38. Spadek jest sukcesywny Nie ma cudów.
Dziękuję za pamięć
Ja się teraz już nakręcam na nowy cykl. Biorę się w garść
Kochana, a byłaś u ginekologa sprawdzić czy pęcherzyk pękł? Monitorowałas to już kiedyś?