Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolcia90 wrote:
    No i bardzo dobrze, że bierzesz się w garść 🥰 co innego nam zostaje...teoretycznie fajnie byłby wyluzować, ale nie da się. Ja ten cykl też miałam mieć na luzie, ale coś mi nie idzie xD już liczę kiedy mogę zrobić pierwszy test 😂

Kochana, a byłaś u ginekologa sprawdzić czy pęcherzyk pękł? Monitorowałas to już kiedyś?

Przy tym cyklu nie sprawdzałam, ogólnie to byłam po IUI (nie wiem czy już to pisałam) i mój lekarz zasadniczo jest jakiś dziwny, nic nie sprawdza. Zamierzam zwrócić mu na to uwagę przy następnym razie, bo... ja właśnie miewam problemy z pękaniem pęcherzyków. Może o tym zapomniał, a ja w stresie mu oczywiście nie przypomniałam. Trudno, człowiek uczy się na błędach. Tak czy siak z tematem monitoringu jestem za pan brat, bo już w poprzedniej klinice byłam monitorowana, jeszcze za czasów naturalnych starań. Niestety w nich przeszkadzała pandemia i wszystko jakoś się tam rozlazło, stąd nowa klinika i nowe rozdanie.

Nastawiam się natomiast teraz bardziej też na własne działania i mądrość ludową zaklętą w ziołach ojca Sroki :P ponieważ zauważyłam, że mimo moich książkowych cykli (jak do tej pory :P, bo ten obecny coś świruje pawiana) 28dniowych, moja owulacja przypada na 12dc, a nie jak sądziłam na 14dc. Także teraz zamierzam się mierzyć wzdłuż i wszerz, badać, pić, suplementować, mierzyć temp. Co tam się da i będziemy szaleć z mężem sami oprócz IUI :)

Felinka94, Jolcia90, Kasiak89 lubią tę wiadomość

Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
    Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:
    Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.

🧑Mąż:
    Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.

Suplementy:
    Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Przy tym cyklu nie sprawdzałam, ogólnie to byłam po IUI (nie wiem czy już to pisałam) i mój lekarz zasadniczo jest jakiś dziwny, nic nie sprawdza. Zamierzam zwrócić mu na to uwagę przy następnym razie, bo... ja właśnie miewam problemy z pękaniem pęcherzyków. Może o tym zapomniał, a ja w stresie mu oczywiście nie przypomniałam. Trudno, człowiek uczy się na błędach. Tak czy siak z tematem monitoringu jestem za pan brat, bo już w poprzedniej klinice byłam monitorowana, jeszcze za czasów naturalnych starań. Niestety w nich przeszkadzała pandemia i wszystko jakoś się tam rozlazło, stąd nowa klinika i nowe rozdanie.

Nastawiam się natomiast teraz bardziej też na własne działania i mądrość ludową zaklętą w ziołach ojca Sroki :P ponieważ zauważyłam, że mimo moich książkowych cykli (jak do tej pory :P, bo ten obecny coś świruje pawiana) 28dniowych, moja owulacja przypada na 12dc, a nie jak sądziłam na 14dc. Także teraz zamierzam się mierzyć wzdłuż i wszerz, badać, pić, suplementować, mierzyć temp. Co tam się da i będziemy szaleć z mężem sami oprócz IUI :)
    Mądra dziewczynka <3 cieszę się że zmieniłaś nastawienie, było mi źle z myślą że jesteś smutna...
    A moze spróbuj zastrzyku na pęknięcie? Oczywiście sprawdzając czy sam nie pękł :) wiesz może to właśnie było przyczyną że nie pykło 🤔 testy owu swoją drogą ale to jak u mnie, pęcherzyki dojrzewają skoro mam torbiele ale nie pękają... Aczkolwiek wcześniej nie miewałam pozytywnych testów owu a mimo to okres był zawsze o czasie (oprócz jednorazowej akcji gdzie nie było go 60 dni 😳)

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Mądra dziewczynka <3 cieszę się że zmieniłaś nastawienie, było mi źle z myślą że jesteś smutna...
    A moze spróbuj zastrzyku na pęknięcie? Oczywiście sprawdzając czy sam nie pękł :) wiesz może to właśnie było przyczyną że nie pykło 🤔 testy owu swoją drogą ale to jak u mnie, pęcherzyki dojrzewają skoro mam torbiele ale nie pękają... Aczkolwiek wcześniej nie miewałam pozytywnych testów owu a mimo to okres był zawsze o czasie (oprócz jednorazowej akcji gdzie nie było go 60 dni 😳)

:)

No właśnie ja miałam zastrzyki podawane w poprzedniej klinice, a tutaj nie wiem dlaczego nie powiedziałam. Tzn. mówiłam lekarzowi, ale przed tą IUI jakoś kurna nie wpadłam już na to. Ale też kurna od tego on jest żeby myśleć o takich rzeczach, płacę kurde cieżkie pieniądze za to wszystko, a wychodzi na to, że sama mam robić testy, pilnować owu, przypominać o zastrzykach i lekach na stymulację. A on tylko zgarnia kasę za wizyty... ;/ Mam dość tych lekarzy szczerze powiedziawszy już. No ale trudno, jestem niestety na to skazana póki co. Dlatego własnie też nie piszę się w razie co na In Vitro kiedyś. To musi być już masakra... Chyba w takiej sytuacji będę wolała dać dom i szczęście jakiemuś biednemu maleństwu z domu dziecka.
    No nic, czekam na rozwinięcie @ - ileż można latać do WC i sprawdzać czy to już. :P

Jolcia90, Kasiak89 lubią tę wiadomość

Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

No właśnie ja miałam zastrzyki podawane w poprzedniej klinice, a tutaj nie wiem dlaczego nie powiedziałam. Tzn. mówiłam lekarzowi, ale przed tą IUI jakoś kurna nie wpadłam już na to. Ale też kurna od tego on jest żeby myśleć o takich rzeczach, płacę kurde cieżkie pieniądze za to wszystko, a wychodzi na to, że sama mam robić testy, pilnować owu, przypominać o zastrzykach i lekach na stymulację. A on tylko zgarnia kasę za wizyty... ;/ Mam dość tych lekarzy szczerze powiedziawszy już. No ale trudno, jestem niestety na to skazana póki co. Dlatego własnie też nie piszę się w razie co na In Vitro kiedyś. To musi być już masakra... Chyba w takiej sytuacji będę wolała dać dom i szczęście jakiemuś biednemu maleństwu z domu dziecka.
    No nic, czekam na rozwinięcie @ - ileż można latać do WC i sprawdzać czy to już. :P
    Kochana doskonale Cię rozumiem. Może warto pomyśleć o zmianie lekarza skoro ten oczekuję że będziesz się leczyć i sprawdzać sama? Jakiś konował kompletny.

Ja nie sprawdzam, u mnie jest obrzydliwy skurcz i od razu mokro. Przez to że mam cykle nie całkiem regularne (wahania 2-3 dni) to już w momencie ostrych skurczy noszę pampersa w razie czego bo jak poleci to wszystko do prania włącznie ze mną 🙈🙈

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Kochana doskonale Cię rozumiem. Może warto pomyśleć o zmianie lekarza skoro ten oczekuję że będziesz się leczyć i sprawdzać sama? Jakiś konował kompletny.

Ja nie sprawdzam, u mnie jest obrzydliwy skurcz i od razu mokro. Przez to że mam cykle nie całkiem regularne (wahania 2-3 dni) to już w momencie ostrych skurczy noszę pampersa w razie czego bo jak poleci to wszystko do prania włącznie ze mną 🙈🙈

Już mi się nie chce zmieniać. Już 4 razy zmieniałam, każdy coś nie teges.
    Myślę, że po prostu będę próbować się z nim porozumieć jakoś :P

Ja rzadko miałam takie wahania, zaczynało się skąpo, fakt, ale nie aż tak, żeby na 3-4 dni przed był duży bół brzucha i plamienia, a okresu ni ma.

może to ta stymulacja, albo cholera wie co... :(

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

Ja rzadko miałam takie wahania, zaczynało się skąpo, fakt, ale nie aż tak, żeby na 3-4 dni przed był duży bół brzucha i plamienia, a okresu ni ma.

Może miało to wpływ na hormony?

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Może miało to wpływ na hormony?

a huk wie. Zapytam się doktorka jak się z nim zobaczę :)

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    a huk wie. Zapytam się doktorka jak się z nim zobaczę :)
    Spytaj bo sama jestem ciekawa 🤔

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam, wg mnie we wtorek, wg apki w czwartek, i tak też jeśli dupek da radę. Ostatnio nie dał 😆

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak89 wrote:
    A ja czekam, wg mnie we wtorek, wg apki w czwartek, i tak też jeśli dupek da radę. Ostatnio nie dał 😆
    Ja planuje testować w weekend ale czy to ma sens to nie wiem 🤔

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

Ja co prawda żadnych stymulacji i zastrzyków jak na razie nie miałam, ale in vitro jakoś mnie zniechęca, też się będę prędzej ku adopcji skłaniać

Tedka lubi tę wiadomość

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

A pijesz te zioła Sroki?

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak89 wrote:
    A pijesz te zioła Sroki?

Zaczynam od jutra. Ogłaszam oficjalne rozpoczęcie nowego cyklu dzisiaj, nadeszła @. :)

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2021, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Zaczynam od jutra. Ogłaszam oficjalne rozpoczęcie nowego cyklu dzisiaj, nadeszła @. :)
    Ehh.. Dobrze i niedobrze 🙄 ale popraw koronę, cycki i do przodu <3

Tedka lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie robię :D <3

Felinka94 lubi tę wiadomość

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś takiego wkurwa że chyba w pracy to wszystkich rozniosę 🤣 no drażni mnie po prostu wszystko 💁🏻‍♀️ ciąży to z tego na pewno nie będzie 🤣
    A tak w ramach ciekawostki, apka dziś przesunęła mi owulację o dzień do tyłu 🤔 miałam dziś być 8dpo a jestem 9 🙆🏻‍♀️

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie napisałam do Ciebie Felinka94, że bardzo ładny wykres Twój ;)
    Myślę, że nie powinnaś rzucać pochopnie słów na wiatr, że nic z tego nie będzie. Póki co nic na to nie wskazuje ;) bądź dobrej myśli. <3 trzymam mocno kciuki!

Felinka94 lubi tę wiadomość

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Właśnie napisałam do Ciebie Felinka94, że bardzo ładny wykres Twój ;)
    Myślę, że nie powinnaś rzucać pochopnie słów na wiatr, że nic z tego nie będzie. Póki co nic na to nie wskazuje ;) bądź dobrej myśli. <3 trzymam mocno kciuki!
    Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ale do @ jeszcze parę dni więc wszystko może się zmienić, zresztą szyjka zeszła nisko więc raczej nic z tego :(

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzę, to, co mi pisałyście. Póki @ nie ma jest nadzieja :D tego się trzymaj!

Podziwiam Was za te obserwacje szyjki. Jestem w tym totalnie zielona i nawet nie wiem gdzie, co i jak wymacywać. Gdzie ta szyjka kurna :P

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Powtórzę, to, co mi pisałyście. Póki @ nie ma jest nadzieja :D tego się trzymaj!

Podziwiam Was za te obserwacje szyjki. Jestem w tym totalnie zielona i nawet nie wiem gdzie, co i jak wymacywać. Gdzie ta szyjka kurna :P
    Kochana wkładasz środkowego palucha (ostrożnie żeby pazurkiem krzywdy sobie nie zrobić) i świdrujesz żeby wyczuć takie coś co jest w dotyku zupełnie inne niż reszta (mi to przypomina ogórka, tak jakby sobie w środku siedział 🤣🤣🤣) i to na czubku ma taki pomarszczony Dziubek. No i albo ten Dziubek jest rozchylony albo ściśnięty. No i dotykasz czy to jest miękkie czy jednak twarde. No a co do wysokości to po prostu ja wpisuje nisko lub wysoko w zależności czy mam problem ją sięgnąć czy sięgam bez problemu. Oczywiście biorę poprawkę że mogę ją badać źle i np błędne informacje wprowadzam w apce co zresztą ona mi zasygnalizowała, ale cały czas się uczę :)

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ