Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisze kochana ale coś czuję że pewnie jutro będą
Jolcia90 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Beta 37,8 🥰 było 15,9
Tedka, Jolcia90, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
To kiedy testyjemy te synchronizację?
Gratulacje! Piękna beta 😍😍😍Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję 🥰 🥰 oby rosła 💪
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:No teraz to już kropeczka się zakotwiczyła i opuści cię za jakieś 8 mc 🥰😍🥰🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
atwysz wrote:Hej dziewczynki jak po świętach? mikołaj był?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Hej, a jakiś tam był jestem przeżarta fest 😂 a jak u Ciebie?
Właśnie wróciłam do domku z pracy, święta minęły szybko, trochę z rodziną, trochę w pracy . Ale jest jeden pozytyw ja w tym roku się nie obżarłam, nie miałam kiedy 🤣🤣🤣 -
atwysz wrote:Właśnie wróciłam do domku z pracy, święta minęły szybko, trochę z rodziną, trochę w pracy . Ale jest jeden pozytyw ja w tym roku się nie obżarłam, nie miałam kiedy 🤣🤣🤣
Ja mam ciągle jakaś niejasna sytuację z tym testami dlatego dziś mam zamiar jechać na betę. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. W sumie jeśli nie wyjdzie to przestanę się łudzić 😂
Ja mało odpoczęłam przez święta, bo goście goście goście... 😂 -
Jolcia dawaj znać też dziś byłam na becie, zobaczymy jak tam rośnie 🤔
Atwysz u mnie za to odwrotnie, non stop goście 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dam, dam
Musiałabym mieć wielkiego pecha, żeby każdy zakupiony test pokazywał jakiś cień...po czasie ciemnieją trochę te cienie i lepiej je widać, ale z drugiej strony to już 13dpo...nie powinna wyjść już piękna gruba krecha jeśli byłaby to ciąża? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️ -
Jolcia90 wrote:Dam, dam
Musiałabym mieć wielkiego pecha, żeby każdy zakupiony test pokazywał jakiś cień...po czasie ciemnieją trochę te cienie i lepiej je widać, ale z drugiej strony to już 13dpo...nie powinna wyjść już piękna gruba krecha jeśli byłaby to ciąża? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️
🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Edit: i to 10 czułość 😂 bardziej wierzę becie niż tym testom...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 11:06
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:
Stresuje się trochę, boję się jednak tego rozczarowania comiesięcznego... No nie powiem, te testy daly mi jakąś nadzieję, beta może ja jednoznacznie rozwiać. -
Dziewczynki! Gratuluje tym które juz wiedza, trzymam mocno kciuki za te, które oczekują dobrych nowin. Jednocześnie proszę Was o kciuki i dobre myśli jutro o 15:30 za mnie. Ide na IUI. Byłam dzisiaj na monitoringu… dwa piękne pecherzyki urosły, wlasnie wzięłam zastrzyk na pęknięcie, a jutro inseminacja z mężem tez działamy wiec mam wielkie nadzieje na ten cykl. Potrzebuje Waszego wsparcia
Ps. Lekarz był w szoku jak zobaczył moje dwa pecherzyki - pyta czy to ze stymulacji, a ja mówię ze nie w tym miesiącu nie stymulowałam sie lekami, bo myślałam ze owu wypadnie w swieta i nie szykowałam sie do IUI. Wiecie skad te dwa piękne pęcherze? Zioła ojca sroki )) kocham je ❤️
Całuje mocno!Jolcia90, Felinka94 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Dziewczynki! Gratuluje tym które juz wiedza, trzymam mocno kciuki za te, które oczekują dobrych nowin. Jednocześnie proszę Was o kciuki i dobre myśli jutro o 15:30 za mnie. Ide na IUI. Byłam dzisiaj na monitoringu… dwa piękne pecherzyki urosły, wlasnie wzięłam zastrzyk na pęknięcie, a jutro inseminacja z mężem tez działamy wiec mam wielkie nadzieje na ten cykl. Potrzebuje Waszego wsparcia
Ps. Lekarz był w szoku jak zobaczył moje dwa pecherzyki - pyta czy to ze stymulacji, a ja mówię ze nie w tym miesiącu nie stymulowałam sie lekami, bo myślałam ze owu wypadnie w swieta i nie szykowałam sie do IUI. Wiecie skad te dwa piękne pęcherze? Zioła ojca sroki )) kocham je ❤️
Całuje mocno!
Będziemy na pewno się modlić, by to był TEN cykl zasługujesz na to z pewnością 🥰🥰🥰🥰 życzę ci, by 🐒🐒🐒 do ciebie w tym cyklu już nie przyszła 😘Tedka lubi tę wiadomość
-
Tedka wrote:Dziewczynki! Gratuluje tym które juz wiedza, trzymam mocno kciuki za te, które oczekują dobrych nowin. Jednocześnie proszę Was o kciuki i dobre myśli jutro o 15:30 za mnie. Ide na IUI. Byłam dzisiaj na monitoringu… dwa piękne pecherzyki urosły, wlasnie wzięłam zastrzyk na pęknięcie, a jutro inseminacja z mężem tez działamy wiec mam wielkie nadzieje na ten cykl. Potrzebuje Waszego wsparcia
Całuje mocno!
Jejciu jak super 🥰🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.