Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi i mężowi też bardzo smakują może sypiesz za dużo?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Atwysz tamte mogą być zwietrzałe
Wlasnie może za mocne? 🤔 Ja robiłam z jednej łyżeczki do herbaty
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Nie są takie złe ja to bym i benzynę wypiła żeby tylko podziałało :p zaciskaj nos i wylewaj w siebie na sile :p nie pożałujesz ja owulacje miałam zawsze, tylko tyle ze nie pękały mi pecherzyki czasami. A teraz po raptem 12 dniach picia piękne dwa dojrzałe pecherzyki moze i nie uda sie tym razem, ale prawda jest ze działają! U mnie nawet lepiej niż leki na stymulację, po których rósł zwyczajny jeden mały pęcherzyk :p
Jolcia90 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Nie są takie złe ja to bym i benzynę wypiła żeby tylko podziałało :p zaciskaj nos i wylewaj w siebie na sile :p nie pożałujesz ja owulacje miałam zawsze, tylko tyle ze nie pękały mi pecherzyki czasami. A teraz po raptem 12 dniach picia piękne dwa dojrzałe pecherzyki moze i nie uda sie tym razem, ale prawda jest ze działają! U mnie nawet lepiej niż leki na stymulację, po których rósł zwyczajny jeden mały pęcherzyk :p
Cieszę się 😁 teraz tak myślę żeby u nas przypadkiem od tych ziółek bliźniaków nie było 😳😳😳
Idę dziś do ginekologa, będę wszystko wiedzieć 🙈Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Tedka swoją drogą to już po zabiegu?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Tedka swoją drogą to już po zabiegu?
Nie, jeszcze nie. Jestem umówiona na 15:30 tylko wlasnie pisałam na innym wątku o tym, bo boje sie żeby nie było za późno juz. Dzisiaj juz temperatura mi skoczyła rano, 36,61 z 36,35. Apka wyznacza dzisiaj owulacje wiec w sumie idealnie, ale godzinowo juz nie wiem czy to nie będzie za późno. Nie wiem kiedy była owu, a zastrzyk ovitrelle miałam wczoraj ok 12:00. Nie wiem czy pękło od razu czy dopiero w nocy czy moze jeszcze nie. Juz zaczynam sie martwić. Dla pewności jeszcze z mężem wieczorem wczoraj sie przytulalismy ;p
Cykl bardzo bardzo intensywny od przytulasow naturalnych i zabieg dziś. Kurde no, musi sie w końcu udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 10:44
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Nie, jeszcze nie. Jestem umówiona na 15:30 tylko wlasnie pisałam na innym wątku o tym, bo boje sie żeby nie było za późno juz. Dzisiaj juz temperatura mi skoczyła rano, 36,61 z 36,35. Apka wyznacza dzisiaj owulacje wiec w sumie idealnie, ale godzinowo juz nie wiem czy to nie będzie za późno. Nie wiem kiedy była owu, a zastrzyk ovitrelle miałam wczoraj ok 12:00. Nie wiem czy pękło od razu czy dopiero w nocy czy moze jeszcze nie. Juz zaczynam sie martwić. Dla pewności jeszcze z mężem wieczorem wczoraj sie przytulalismy ;p
Cykl bardzo bardzo intensywny od przytulasow naturalnych i zabieg dziś. Kurde no, musi sie w końcu udać
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
No wlasnie z ta płodnością jajeczka to wszędzie piszą co innego. Raz ze 12, raz ze 24, 18 czy nawet do 36h. Ale masz racje, nie martwić sie tylko działać i mieć nadzieje moze jeszcze to drugie jest i czeka na pęknięcie :pStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:No wlasnie z ta płodnością jajeczka to wszędzie piszą co innego. Raz ze 12, raz ze 24, 18 czy nawet do 36h. Ale masz racje, nie martwić sie tylko działać i mieć nadzieje moze jeszcze to drugie jest i czeka na pęknięcie :p
Jolcia90 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
No więc chyba i ja się skusze na te zioła? Obojętnie gdzie kupić czy polecacie jakieś miejsce? No i słyszałam że to się pije jakoś specjalnie...że jedna dziennie do któregoś tam dnia cyklu, tak? Co cykl można powtarzać?
Tedka 🤞🤞🤞🤞
Napisz jak już będziesz po. Ciekawa jestem co lekarz powiedział.
Felinka, dziś masz wizytę? 🥰 Dobrze przeczytałam?
U mnie jakoś wyjątkowo nie zapowiada się na okres, z wczorajszej bety na ciążę też nie...chyba muszę zbadac hormony...piersi to mam wrażenie że zaraz wybuchną...wielkie się zrobiły i bolesne, wczoraj wieczorem miałam dość silny i długi ból jajnika. To nie był ból miesiączkowy. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Jakby skurcze tylko w jednym miejscu co chwile...może około 2 godzin mnie tak trzymało, a dziś już spokój. 🙆♂️🙆♂️🙆♂️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 14:04
-
Jolcia nie mam pojęcia tak szczerze. Ale póki nie ma @ to wiesz... ja bym pewnie za 2 dni znowu testowała oczywiście o ile się nie pojawi🙉
Wykres masz cudny.
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Jolcia90 wrote:No więc chyba i ja się skusze na te zioła? Obojętnie gdzie kupić czy polecacie jakieś miejsce? No i słyszałam że to się pije jakoś specjalnie...że jedna dziennie do któregoś tam dnia cyklu, tak? Co cykl można powtarzać?
Tedka 🤞🤞🤞🤞
U mnie jakoś wyjątkowo nie zapowiada się na okres, z wczorajszej bety na ciążę też nie...chyba muszę zbadac hormony...piersi to mam wrażenie że zaraz wybuchną...wielkie się zrobiły i bolesne, wczoraj wieczorem miałam dość silny i długi ból jajnika. To nie był ból miesiączkowy. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Jakby skurcze tylko w jednym miejscu co chwile...może około 2 godzin mnie tak trzymało, a dziś już spokój. 🙆♂️🙆♂️🙆♂️
Tak dziś mam wizytę o 17:30 🙈😍
Zioła pije się od 1 dnia cyklu, można pić cały cykl (jak ktoś ma problemy z progiem) lub tylko do owulacji
No i pijemy max 3 cykle a potem cykl przerwy ale mi pykło już w drugim cyklu 😁
Zamawiałam z kameleonkulinarny.pl
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Karola :) wrote:Jolcia nie mam pojęcia tak szczerze. Ale póki nie ma @ to wiesz... ja bym pewnie za 2 dni znowu testowała oczywiście o ile się nie pojawi🙉
Wykres masz cudny.Karola :) lubi tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Jolcia jak nie dostaniesz okresu do jutra (Ty chyba już po terminie? 🤔) to siknij na test. Czasem zwyczajnie wszystko się opóźnia
Tak dziś mam wizytę o 17:30 🙈😍
Zioła pije się od 1 dnia cyklu, można pić cały cykl (jak ktoś ma problemy z progiem) lub tylko do owulacji
No i pijemy max 3 cykle a potem cykl przerwy ale mi pykło już w drugim cyklu 😁
Zamawiałam z kameleonkulinarny.pl
Zamówię te zioła i będę je piła. Zobaczymy czy mi też pomogą. U mnie dopiero albo już 6 cykl starań wejdzie teraz. Czy to już czas na kompleks badań pod względem płodności?
Daj koniecznie znać co się dowiesz 👶😍🥰 -
Jolcia90 wrote:No więc chyba i ja się skusze na te zioła? Obojętnie gdzie kupić czy polecacie jakieś miejsce? No i słyszałam że to się pije jakoś specjalnie...że jedna dziennie do któregoś tam dnia cyklu, tak? Co cykl można powtarzać?
Tedka 🤞🤞🤞🤞
U mnie jakoś wyjątkowo nie zapowiada się na okres, z wczorajszej bety na ciążę też nie...chyba muszę zbadac hormony...piersi to mam wrażenie że zaraz wybuchną...wielkie się zrobiły i bolesne, wczoraj wieczorem miałam dość silny i długi ból jajnika. To nie był ból miesiączkowy. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Jakby skurcze tylko w jednym miejscu co chwile...może około 2 godzin mnie tak trzymało, a dziś już spokój. 🙆♂️🙆♂️🙆♂️
Kobietki ja juz po wizycie ale nie było IUI. Za dużo sie seksilismy i nie było wystarczającej próbki :p ale z dobrych wiadomości jeden pęcherzyk pękł! A seksu były były oj były :p w czas! A drugi nadal jest i moze pęknąć… zatem działamy dalej :p kto wie :p nie smuce sie, więcej, jestem pozytywnie nastawiona. Mysle ze ta inseminacja i tak byłaby juz bez sensu, wiec dobrze sie stało ze robiliśmy swoje nie trzymając abstynencji. módlcie sie za mnie! A teraz od jutra progesteron w globulkavh biorę i 11.01 na betę. Zobaczymy buziaki!Jolcia90 lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Kobietki ja juz po wizycie ale nie było IUI. Za dużo sie seksilismy i nie było wystarczającej próbki :p ale z dobrych wiadomości jeden pęcherzyk pękł! A seksu były były oj były :p w czas! A drugi nadal jest i moze pęknąć… zatem działamy dalej :p kto wie :p nie smuce sie, więcej, jestem pozytywnie nastawiona. Mysle ze ta inseminacja i tak byłaby juz bez sensu, wiec dobrze sie stało ze robiliśmy swoje nie trzymając abstynencji. módlcie sie za mnie! A teraz od jutra progesteron w globulkavh biorę i 11.01 na betę. Zobaczymy buziaki!
Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Byłam już na usg, kropka jeszcze nie widać, jest tylko ciałko żółte No i macica rozpulchniona więc ciąża na pewno jest za tydzień w poniedziałek mam powtórzyć krew i we wtorek przyjść jeszcze raz na usg
Endometrium 21mm 😳Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Bardzo sie cieszę Felinka! Super! :* ❤️ Ależ szczęście!
Felinka94 lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Bardzo sie cieszę Felinka! Super! :* ❤️ Ależ szczęście!
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.