Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdak wrote:Kika1994, w takim razie trzeba tylko czekac i miec nadzieje, ze @ nie przyjdzie bo wlasnie przeczytalam, ze ten cykl jest u Ciebie dosyc chaotyczny. Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo z jajowodami i jajnikami☺️🍀
Tak było wesoło ból duży ale pokonany a teraz zobaczymy co wyjdzie z tego wykresu już straciłam nadzieję na ciążę ale wykres tempek nie spada ale ta beta zerową no nie wiem co już o tym myślećStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Chyba jak by była infekcja to raczej czuła bym jakiś ból albo plamiła bym raz tylko śluz miałam jasno różowy po 2 teście owulacyjnym + 29 lutego a tak to cisza szyjka zamknięta twarda dość wysoko śluz mętny gesty zółty ale ja taki miałam zawsze
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Hej dziewczyny, mam prośbę podejrzycie moj wykres marcowy? Ogólnie chciałam podejrzeć Wasze wykresy, ale nie wiem jak to zrobić, nie ogarniam jeszcze tego forum, piszecie o jakimś wykresie, ale go nie widzę. Zadaje tez pytania, ale nikt mi nie odpowiada. 😐Zaczęłam korzystać z apki w 2018 i od razu pierwsze podejście zaszłam w ciążę. Staram się teraz o drugie, ale od listopada 2021 na razie nic, chociaż właśnie w listopadzie i teraz w marcu naprawdę bylam pewna, że coś będzie. W tych cyklach tylko tez zaobserwowałam nitki krwi w 8-10 dniu po owulacji. Może któraś z Was coś podpowie, może coś widzi? A może jeszcze ten cykl nie jest stracony?
-
Księżna wrote:Hej dziewczyny, mam prośbę podejrzycie moj wykres marcowy? Ogólnie chciałam podejrzeć Wasze wykresy, ale nie wiem jak to zrobić, nie ogarniam jeszcze tego forum, piszecie o jakimś wykresie, ale go nie widzę. Zadaje tez pytania, ale nikt mi nie odpowiada. 😐Zaczęłam korzystać z apki w 2018 i od razu pierwsze podejście zaszłam w ciążę. Staram się teraz o drugie, ale od listopada 2021 na razie nic, chociaż właśnie w listopadzie i teraz w marcu naprawdę bylam pewna, że coś będzie. W tych cyklach tylko tez zaobserwowałam nitki krwi w 8-10 dniu po owulacji. Może któraś z Was coś podpowie, może coś widzi? A może jeszcze ten cykl nie jest stracony?
Tempka ładnie ci się trzyma powtórz test w 14 dniu po owu a najlepiej dzień po spoźnionym okresie a resztę to testów nie robisz to nie wiadomo kiedy dokładnie była owu i szyjki też nie badasz wić ciężko powiedzieć zagnieżdżenie trwa 12 dni czekaj do. Miesiączki zawsze jest nadzieja 👶
Może cię to pocieszy ja też się staram o 2 👶a z pierwszym zaszłam po jednym stosunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2022, 21:46
Marcelina 12.01.2018 -
Próbowałam badać szyjkę i robić zapiski, ale nie mam w tym wprawy. Owulacyjnych nie robiłam, bo raczej miałam pewność, że ona występuje, ale faktycznie zacznę to robić. Ogólnie apka pokazuje, ze mam wczesniejsze owu 11-12 dnia. Jak zaszłam w pierwsza ciążę tez tak było. Staramy się z mężem nie spinać na razie, ale póki co, nie udaje się. A Ty od kiedy się starasz? A czy mialas do czynienia z testami z krwi baby chęci? Podobno są bardziej czułe i pewniejsze. To mówisz, że jeszcze jest nadzieja w tym cyklu? Ciężko mi tak czekać, bo w tym miesiącu od jakoś 7dpo bardzo przez 3 dni bolały piersi, plecy, bóle miesiączkowe, a od wczoraj to wszystko jest, ale jakby mniej nasilone. Przy pierwszej ciąży nic nie czułam, odbijało mi się jedynie często, na co zwróciłam uwagę dopiero jak dwie kreski zobaczyłam, że to był już pierwszy znak. W ciążowym cyklu 10 dnpo miałam negatywny test a 15 dnpo już pozytywny. Także czekam jeszcze na ten dzień.
-
Księżna wrote:Próbowałam badać szyjkę i robić zapiski, ale nie mam w tym wprawy. Owulacyjnych nie robiłam, bo raczej miałam pewność, że ona występuje, ale faktycznie zacznę to robić. Ogólnie apka pokazuje, ze mam wczesniejsze owu 11-12 dnia. Jak zaszłam w pierwsza ciążę tez tak było. Staramy się z mężem nie spinać na razie, ale póki co, nie udaje się. A Ty od kiedy się starasz? A czy mialas do czynienia z testami z krwi baby chęci? Podobno są bardziej czułe i pewniejsze. To mówisz, że jeszcze jest nadzieja w tym cyklu? Ciężko mi tak czekać, bo w tym miesiącu od jakoś 7dpo bardzo przez 3 dni bolały piersi, plecy, bóle miesiączkowe, a od wczoraj to wszystko jest, ale jakby mniej nasilone. Przy pierwszej ciąży nic nie czułam, odbijało mi się jedynie często, na co zwróciłam uwagę dopiero jak dwie kreski zobaczyłam, że to był już pierwszy znak. W ciążowym cyklu 10 dnpo miałam negatywny test a 15 dnpo już pozytywny. Także czekam jeszcze na ten dzień.
Nie znam testów z krwi domowych zawsze jak chce sprawdzić to idę na betę kosztyje u mnie 22 zł
A w przypadku objawów to każda ciąża jest różna
Ja staram się od października 2021 ale ciąży brak ja miałam usowana torbiel na jajniku więc zobaczymy co z tego wyniknie i pierwsza ciąża zakończyła się ccStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
A to czyli od tego samego czasu się staramy o drugie. 😊To trzymam mocno kciuki. Moj synek ma teraz 2,8 i jest taki cudowny🥰. A Ty masz Marcelinke 4 lata?
U mnie każdy cykl taki rosnący jest, dopiero 2-3 dni przed okresem spada, tyle wywnioskowalam z moich cykli. A u Ciebie jest tak, że starasz się co drugi cykl czy jednak z tego jajnika po torbielu tez może być ciaza? -
nick nieaktualnyKsiężna wrote:A to czyli od tego samego czasu się staramy o drugie. 😊To trzymam mocno kciuki. Moj synek ma teraz 2,8 i jest taki cudowny🥰. A Ty masz Marcelinke 4 lata?
U mnie każdy cykl taki rosnący jest, dopiero 2-3 dni przed okresem spada, tyle wywnioskowalam z moich cykli. A u Ciebie jest tak, że starasz się co drugi cykl czy jednak z tego jajnika po torbielu tez może być ciaza?
Hej księżna. Spokojnie możesz starać się w każdym cyklu jeśli torbieli już nie ma. Powtórz test za kilka dni, bo może za szybko był zrobiony. Trzymam kciuki 🤞🙂Księżna lubi tę wiadomość
-
Kika1994r wrote:Ja robiłam testy owulacyjne i miałam 27 lutego ale organizm się rozmyślił i potem spróbował 29lutego więc ten cykl mam kosmicznie długi bo jak się owu przesunie to i Miesiączka
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Księżna wrote:A to czyli od tego samego czasu się staramy o drugie. 😊To trzymam mocno kciuki. Moj synek ma teraz 2,8 i jest taki cudowny🥰. A Ty masz Marcelinke 4 lata?
U mnie każdy cykl taki rosnący jest, dopiero 2-3 dni przed okresem spada, tyle wywnioskowalam z moich cykli. A u Ciebie jest tak, że starasz się co drugi cykl czy jednak z tego jajnika po torbielu tez może być ciaza?
Staram się w 2 cyklach a teraz zobaczymy właśnie jak dostanę okres to będzie szedł cykl z jajnika po usunięciu torbieli zobaczymy jak będzie się zachowywał
Tak moja córka ma 4 latka w styczniu skończyłaStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Natka23 wrote:Hej księżna. Spokojnie możesz starać się w każdym cyklu jeśli torbieli już nie ma. Powtórz test za kilka dni, bo może za szybko był zrobiony. Trzymam kciuki 🤞🙂
Hej, dzięki za kciuki. Ja nie miałam torbieli, to pisałam do koleżanki Kika1994. Dziś byl skok mały temp., ciekawe jak jutro będzie, ale to dopiero 13dpo, niecierpliwa jestem 😄
A u Ciebie Kika tez ladnie temp., z tym plamieniem to zawsze 50 na 50, bo albo miesiaczka albo implantacja, tylko czekanie zostaje. Trzymam za nas kciuki, może to takie szczęście, że akurat napisalam na forum i Ty się odezwałaś, obie się staramy i jak na razie te wykresy nasze ładne są, więc może, może....😍 -
Księżna wrote:Hej, dzięki za kciuki. Ja nie miałam torbieli, to pisałam do koleżanki Kika1994. Dziś byl skok mały temp., ciekawe jak jutro będzie, ale to dopiero 13dpo, niecierpliwa jestem 😄
A u Ciebie Kika tez ladnie temp., z tym plamieniem to zawsze 50 na 50, bo albo miesiaczka albo implantacja, tylko czekanie zostaje. Trzymam za nas kciuki, może to takie szczęście, że akurat napisalam na forum i Ty się odezwałaś, obie się staramy i jak na razie te wykresy nasze ładne są, więc może, może....😍
Też za ciebie trzymam kciuki zobaczymy nigdy nie miałam plamienia przed Miesiączka ani plamienia implantacyjnego i zawsze tempka leciała ma dół a potem okres byłWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2022, 16:10
Marcelina 12.01.2018 -
Księżna wrote:Hej, dzięki za kciuki. Ja nie miałam torbieli, to pisałam do koleżanki Kika1994. Dziś byl skok mały temp., ciekawe jak jutro będzie, ale to dopiero 13dpo, niecierpliwa jestem 😄
A u Ciebie Kika tez ladnie temp., z tym plamieniem to zawsze 50 na 50, bo albo miesiaczka albo implantacja, tylko czekanie zostaje. Trzymam za nas kciuki, może to takie szczęście, że akurat napisalam na forum i Ty się odezwałaś, obie się staramy i jak na razie te wykresy nasze ładne są, więc może, może....😍
14 możesz testować z ranego moczuStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018