Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:A te plamienia brązowe czy już z krwią ? Wykres dalej wyglada dobrze księżna
xvwb1994 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdak wrote:Trzymam kciuki🍀 dodaj tutaj zdjecie to zobaczymy. Powtorz jeszcze z drugim testem zeby wykluczyc kreske fabryczna i jak bedzie to lec na bete☺️ Brazowe plamienia to moze byc implantacyjne.
https://zapodaj.net/
https://zapodaj.net/614199eabe1e9.jpg.html -
Księżna wrote:Jeszcze jedno zdjęcie
https://zapodaj.net/1514a0445fdc1.jpg.html
Ja nic nie widzę tutaj
Ale idź na betę w poniedziałek ona się nie myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 11:51
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Ja dziś już zaczynam nowy wykres plamienie jest nadal kiepskie ale ze wkładka jest czysta ale są takie mocne czerwone śluz więc obstawiam że okres tym bardziej że wcześniejszą miesiączkę też rozpoczęłam przy 37.5 więc startuje od nowaStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Wcześniej jak robiłam te same testy to były czyste, nic nie można było dojrzeć, a dziś takie zaskoczenie, ale czuję się jak na okres chociaż powinien być za 3 -4 dni. W pierwszej ciąży robiłam test 15dpo i wyszedl tez taki blady, może odrobinę ciemniejszy, ale z tego mam już 2,5 letniego synka. Z tym, że nie miałam żadnych plamien, a to już drugi cykl kiedy mam plamienia w cyklu, kiedy uważam, że może być ciąża. Kiedy uważam, że nie, to jest wszystko ok, czysto bez plamien w środku cyklu. Czy jeżeli jutro będzie okres to mogę mieć jakiś problem z implantacyja w takim razie?
-
Księżna wrote:Wcześniej jak robiłam te same testy to były czyste, nic nie można było dojrzeć, a dziś takie zaskoczenie, ale czuję się jak na okres chociaż powinien być za 3 -4 dni. W pierwszej ciąży robiłam test 15dpo i wyszedl tez taki blady, może odrobinę ciemniejszy, ale z tego mam już 2,5 letniego synka. Z tym, że nie miałam żadnych plamien, a to już drugi cykl kiedy mam plamienia w cyklu, kiedy uważam, że może być ciąża. Kiedy uważam, że nie, to jest wszystko ok, czysto bez plamien w środku cyklu. Czy jeżeli jutro będzie okres to mogę mieć jakiś problem z implantacyja w takim razie?
Jak ci wyjdzie beta to będzie nie domoga lutealna za niski progesteronu trzeba będzie lecieć do giną po dupkaKsiężna lubi tę wiadomość
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
nick nieaktualnyKsiężna wrote:https://zapodaj.net/614199eabe1e9.jpg.html
Ja tutaj widze lekki cien cienia. Najlepiej wlansie jak pojdziesz na bete jutro. Jak nie masz mozliwosci to zrob chociaz drugi test jutro rano, najlepiej innej firmy☺️Księżna lubi tę wiadomość
-
Kika1994r wrote:Ja dziś już zaczynam nowy wykres plamienie jest nadal kiepskie ale ze wkładka jest czysta ale są takie mocne czerwone śluz więc obstawiam że okres tym bardziej że wcześniejszą miesiączkę też rozpoczęłam przy 37.5 więc startuje od nowa
U mnie te plamienie dzis, więc jak wieczorem będzie krew to też od dzis zaczynam nowy, ewentualnie od jutra. Idziemy w tym samym czasie ☺Teraz będziesz miała cykl z tego jajnika po torbielu? Dobrze zrozumiałam? -
Magdak wrote:Ja tutaj widze lekki cien cienia. Najlepiej wlansie jak pojdziesz na bete jutro. Jak nie masz mozliwosci to zrob chociaz drugi test jutro rano, najlepiej innej firmy☺️
Ja tez widzę cień i wcale go nie musiałam mocno wypatrywać. Tez bym poszła jutro na betęKsiężna lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Magdak wrote:Ja tutaj widze lekki cien cienia. Najlepiej wlansie jak pojdziesz na bete jutro. Jak nie masz mozliwosci to zrob chociaz drugi test jutro rano, najlepiej innej firmy☺️
No właśnie nie mam możliwości bety jutro, a dziś kupie inny test i jutro zrobię. -
Księżna wrote:U mnie te plamienie dzis, więc jak wieczorem będzie krew to też od dzis zaczynam nowy, ewentualnie od jutra. Idziemy w tym samym czasie ☺Teraz będziesz miała cykl z tego jajnika po torbielu? Dobrze zrozumiałam?
Tak krwawie z tego zdrowego a cykl zaczynam z tego co miałam torbiel usunięty i jajowodów sprawdzonyStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Księżna wrote:Jeszcze jedno zdjęcie
https://zapodaj.net/1514a0445fdc1.jpg.html
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Jejku ja to nawet nie wiem jak badać tą szyjkę. Czy mogę zapytać tak prostym językiem? 🙈Jak próbowałam coś tam sprawdzić to wyczuwam na dole jakby taki język, który czasem jest bardziej spuchnięty czasem mniej i taka na środku jakby rurkę, która zakończona jest małym otworem mięsistym. Czy to właśnie szyjka i mam sprawdzać otwarta/zamknięta? Czy ogólnie wejście do pochwy jest luźno czy bardziej ciasno? Od kilku dni to mam wrażenie, ze jest tam spuchnięte wszystko.