Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem wklepania już dawno na wizytę to pojde

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej że ten cykl był mega szalony operacja a teraz 👶

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę powiedzieć że olej z wiesiołka pomógł i to jak

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Które witaminy pić a które odłozyc

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Które witaminy pić a które odłozyc

Kika gratulacje 😀♥️. Nie udzielam się ostatnio ale was podczytuje co i rusz. Kup sobie jakiś zestaw witamin dla kobietek w ciąży, najlepiej niech zawierają żelazo bo w ciąży łatwo o anemię. Dawaj znać jak po wizycie u ginka 😀

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 co u ciebie ?☺️❤️

Ja 👩🏻1994
    Staramy się od pazdziernika 2021
    On 👦🏻1990
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kika! 🍀
    Jaka juz gruba ta krecha! 😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Natka23 co u ciebie ?☺️❤️

Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie?

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/cbfce94ba295.jpg.html
    Jak myslicie

😍🥰🤩Gratulacje!!! Dawaj znać jak tam dzidzia się rozwija. Tak mnie to rozczuliło, ze aż mi łzy poleciały, a znajomi w pracy patrzą na mnie jak na głupią 😅😆

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim tylko się martwię trochę bo ten śluz taki różowy jeszcze trochę ale nic mnie nie boli

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Księżna a co u Ciebie ? Z tego cienia coś wyszło? ☺️

Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?

Kika1994r lubi tę wiadomość

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:
    Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?

W kiedyś lekarz kazał sprawdzić tydzień po owulacji

Księżna lubi tę wiadomość

Marcelina 12.01.2018
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:

Ja byłam z moim plamieniem w zeszłym cyklu u ginekologa. Mówił ze brązowe plamienia to oczywiście stara krew. Usg nie pokazało ze to z wewnątrz idzie. Potem się okazało ze na szyjce jakieś naczynko puszczało krew, zamknął je od razu i plamienie ustalo praktycznie od razu. Generalnie mówił ze plamienia mogą sie zdarzać bez wytłumaczenia. Dopóki nie ma żywej krwi to wszystko możliwe.
    Progesteron 7 dni po owulacji najlepiej zbadać ;)

Księżna lubi tę wiadomość

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie?

O to kciuki za maturke❤️ Dla mnie to tez była męka ale pamietam ze ja przerobiłam wszystkie matury z poprzednich lat 😂 codziennie jedna albo dwie.
    Do września sporo czasu mały podrośnie jeszcse i moze będziesz czuć się wtedy pewniejsza. :)

A ja sobie testuje ale nie oczekuje nic chyba. :) bedxie co będzie.

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to liczyć Miesiączka 9 lutego a owulacja 9 marca jak to liczyć ile tyg

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Dziękuję wszystkim tylko się martwię trochę bo ten śluz taki różowy jeszcze trochę ale nic mnie nie boli

Nitki krwi i różowy sluz to piszą, że to oznaka implantacji. Będzie dobrze wszystko 😊😊

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam tabletki korzeń maca dla siebie i męża, bo widziałam go u wielu kobiet, ze biora. Bierze się go codziennie czy też jakos przed lub po owu? Oprócz tego pije pokrzywę juz od kilku lat z przerwami. Ten olej z wiesiołka tez chodził mi po głowie, ale nie mam rozeznania co lepsze.

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem moz miał tylko kompleks witamin dla mężczyzn a ja tam widać wiesiołek ładnie mi skrócił miesiączkę i śluz zwiększył oraz popęd a compleks b wydłużyła fazę po owu

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Jak to liczyć Miesiączka 9 lutego a owulacja 9 marca jak to liczyć ile tyg

Z wyliczen jestem dobra😄. 6 tydzień. Termin porodu 16 listopada 2022,licząc od 9 lutego, ale początek ciąży jest od dnia zapłodnienia, więc może to być też termin 30 listopada, 2022 i 4 tydzień ciąży. A apka jaki termin wyznaczyła?

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wyliczyła

Marcelina 12.01.2018
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ