X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem wklepania już dawno na wizytę to pojde

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej że ten cykl był mega szalony operacja a teraz 👶

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę powiedzieć że olej z wiesiołka pomógł i to jak

Marcelina 12.01.2018
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Które witaminy pić a które odłozyc

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Które witaminy pić a które odłozyc

Kika gratulacje 😀♥️. Nie udzielam się ostatnio ale was podczytuje co i rusz. Kup sobie jakiś zestaw witamin dla kobietek w ciąży, najlepiej niech zawierają żelazo bo w ciąży łatwo o anemię. Dawaj znać jak po wizycie u ginka 😀

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 co u ciebie ?☺️❤️

Ja 👩🏻1994
    Staramy się od pazdziernika 2021
    On 👦🏻1990
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kika! 🍀
    Jaka juz gruba ta krecha! 😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Natka23 co u ciebie ?☺️❤️

Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie?

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/cbfce94ba295.jpg.html
    Jak myslicie

😍🥰🤩Gratulacje!!! Dawaj znać jak tam dzidzia się rozwija. Tak mnie to rozczuliło, ze aż mi łzy poleciały, a znajomi w pracy patrzą na mnie jak na głupią 😅😆

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim tylko się martwię trochę bo ten śluz taki różowy jeszcze trochę ale nic mnie nie boli

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Księżna a co u Ciebie ? Z tego cienia coś wyszło? ☺️

Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?

Kika1994r lubi tę wiadomość

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:
    Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?

W kiedyś lekarz kazał sprawdzić tydzień po owulacji

Księżna lubi tę wiadomość

Marcelina 12.01.2018
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:

Ja byłam z moim plamieniem w zeszłym cyklu u ginekologa. Mówił ze brązowe plamienia to oczywiście stara krew. Usg nie pokazało ze to z wewnątrz idzie. Potem się okazało ze na szyjce jakieś naczynko puszczało krew, zamknął je od razu i plamienie ustalo praktycznie od razu. Generalnie mówił ze plamienia mogą sie zdarzać bez wytłumaczenia. Dopóki nie ma żywej krwi to wszystko możliwe.
    Progesteron 7 dni po owulacji najlepiej zbadać ;)

Księżna lubi tę wiadomość

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2022, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie?

O to kciuki za maturke❤️ Dla mnie to tez była męka ale pamietam ze ja przerobiłam wszystkie matury z poprzednich lat 😂 codziennie jedna albo dwie.
    Do września sporo czasu mały podrośnie jeszcse i moze będziesz czuć się wtedy pewniejsza. :)

A ja sobie testuje ale nie oczekuje nic chyba. :) bedxie co będzie.

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to liczyć Miesiączka 9 lutego a owulacja 9 marca jak to liczyć ile tyg

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Dziękuję wszystkim tylko się martwię trochę bo ten śluz taki różowy jeszcze trochę ale nic mnie nie boli

Nitki krwi i różowy sluz to piszą, że to oznaka implantacji. Będzie dobrze wszystko 😊😊

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam tabletki korzeń maca dla siebie i męża, bo widziałam go u wielu kobiet, ze biora. Bierze się go codziennie czy też jakos przed lub po owu? Oprócz tego pije pokrzywę juz od kilku lat z przerwami. Ten olej z wiesiołka tez chodził mi po głowie, ale nie mam rozeznania co lepsze.

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem moz miał tylko kompleks witamin dla mężczyzn a ja tam widać wiesiołek ładnie mi skrócił miesiączkę i śluz zwiększył oraz popęd a compleks b wydłużyła fazę po owu

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2022, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Jak to liczyć Miesiączka 9 lutego a owulacja 9 marca jak to liczyć ile tyg

Z wyliczen jestem dobra😄. 6 tydzień. Termin porodu 16 listopada 2022,licząc od 9 lutego, ale początek ciąży jest od dnia zapłodnienia, więc może to być też termin 30 listopada, 2022 i 4 tydzień ciąży. A apka jaki termin wyznaczyła?

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wyliczyła

Marcelina 12.01.2018
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ