Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKika1994r wrote:Które witaminy pić a które odłozyc
Kika gratulacje 😀♥️. Nie udzielam się ostatnio ale was podczytuje co i rusz. Kup sobie jakiś zestaw witamin dla kobietek w ciąży, najlepiej niech zawierają żelazo bo w ciąży łatwo o anemię. Dawaj znać jak po wizycie u ginka 😀 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Natka23 co u ciebie ?☺️❤️
Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie? -
xvwb1994 wrote:Księżna a co u Ciebie ? Z tego cienia coś wyszło? ☺️
Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?Kika1994r lubi tę wiadomość
-
Księżna wrote:Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?
W kiedyś lekarz kazał sprawdzić tydzień po owulacjiKsiężna lubi tę wiadomość
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Księżna wrote:Kochana jeszcze za wcześnie na pozytywny test. Trzymam kciuki, bo jeszcze nic straconego. 😊A z tego mojego cienia na tescie wyszła miesiączka.😐 Bylam w październiku u ginka i mówił, ze wszystko ok u mnie. Moje wykresy tez są ładne i cykle regularne. Martwia mnie te plamienia po owu w tych cyklach kiedy naprawdę liczę na ciążę i te brązowe uplawy przed miesiączka, co sugeruje niski progesteron podobno, więc chce to sprawdzić. Nie wiem czy dobrze się doczytałam, ale najlepiej sprawdzić go w dniach owu?
Ja byłam z moim plamieniem w zeszłym cyklu u ginekologa. Mówił ze brązowe plamienia to oczywiście stara krew. Usg nie pokazało ze to z wewnątrz idzie. Potem się okazało ze na szyjce jakieś naczynko puszczało krew, zamknął je od razu i plamienie ustalo praktycznie od razu. Generalnie mówił ze plamienia mogą sie zdarzać bez wytłumaczenia. Dopóki nie ma żywej krwi to wszystko możliwe.
Progesteron 7 dni po owulacji najlepiej zbadać
Księżna lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Natka23 wrote:Xvwb biorę antyki i jakoś leci 🙂. Próbuję się zmobilizować, żeby się do matury zacząć uczyć ale coś ciężko mi to idzie 🙄. A to już w maju. Ostatnio rozmyślałam jak mały zniesie pójście do żłobka od września, bo na staż bym chciała iść. Jestem trochę tym sama nie wiem... przestraszona? Ta rozłąka z małym, obecnie jesteśmy razem 24 h na dobę. No ale jeszcze czas mamy. A co u ciebie?
O to kciuki za maturke❤️ Dla mnie to tez była męka ale pamietam ze ja przerobiłam wszystkie matury z poprzednich lat 😂 codziennie jedna albo dwie.
Do września sporo czasu mały podrośnie jeszcse i moze będziesz czuć się wtedy pewniejsza.
A ja sobie testuje ale nie oczekuje nic chyba. bedxie co będzie.Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Kupilam tabletki korzeń maca dla siebie i męża, bo widziałam go u wielu kobiet, ze biora. Bierze się go codziennie czy też jakos przed lub po owu? Oprócz tego pije pokrzywę juz od kilku lat z przerwami. Ten olej z wiesiołka tez chodził mi po głowie, ale nie mam rozeznania co lepsze.
-
Kika1994r wrote:Jak to liczyć Miesiączka 9 lutego a owulacja 9 marca jak to liczyć ile tyg
Z wyliczen jestem dobra😄. 6 tydzień. Termin porodu 16 listopada 2022,licząc od 9 lutego, ale początek ciąży jest od dnia zapłodnienia, więc może to być też termin 30 listopada, 2022 i 4 tydzień ciąży. A apka jaki termin wyznaczyła?