Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może warto podejść z tymi wynikami do jakiegos gina lub na izbę przyjęć?22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Robilam betę w innym laboratorium wyszła 17.5 ale progesteron 1.05 nie spodziewam się więc niczego dobrego
No przyrost słaby. Progesteron na @. Czyli raczej ciąża biochemiczna... idź na izbę przyjęć- weź ze sobą te wyniki z dzisiaj i wtedy. Zobacz co powiedzą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co, powiem Ci, że drugi raz czytam taką historię w tym tygodniu...
Każda tutaj radzi, żeby jechać na IP, a dzwonisz do gina i on na to CZEKAĆ...
Wiem, że nie uratuje nic na siłę, bo na takim etapie, samo się dzieje..
Ale... najbardziej przeraża ta ludzka bezsilność I to, że jesteś świadoma, co się dzieje.
Ja jeszcze tego nie doświadczyłam, mam nadzieję nie doświadczyć. A teraz się dowiedziałam, że jestem narażona na poronienia ze względu na mutację MTHFR...
Jedno co mogę poradzić na tym etapie na którym jestem- badaj się sama... na przekór lekarzom. Ja zaczynałam tutaj od 0- z wiedzą gimnazjalisty. Teraz... 6 cykl na OvuF i siedzę w badaniach genetycznych... gdzie na początku człowiek nie wiedział że coś takiego jest.
A w Twoim przypadku jak dochodzi właśnie do poronienia, to warto mieć takie problemy na uwadze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż dobrze, trafiłam do dobrego lekarza, który zlecił odpowiednie badania i mnie uspokoił. Na razie mamy zakaz starań na 3 miesiące, powiedział, że lepiej odczekać bo statystycznie przez ten czas kolejna ciąża biochemiczna jest bardziej prawdopodobna. Wykrył też pcos, wiec te 3 miesiące spędzę na leczeniu a potem ruszamy znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 12:37
Ania1003 lubi tę wiadomość
-