X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból piersi przed okresem
Odpowiedz

Ból piersi przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy słabnacy bol piersi przed okresem wyklucza ciąże? Do tej pory zazwyczaj 9-10 dni po owu zaczynaly mnie bolec mocno piersi a zazwyczaj 2-3 dni przed @ bol zaczynał słabnąć i przychodziła @, czy u was tez tak to wygląda??

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
  • Marysia777 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten ból słabnie tak delikatnie dzień przed, ale na dobre zaczyna odpuszczać w dzień miesiączki. Do tego spadek temperatury max 2 dni przed, minimum 1 dzień przed.

Marysia777
  • justi90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mam dzień przed lub w dzień @ ból słabnie i piersi robią się miekkie.
    A tak to różnie zależy od cyklu czasem zaczynają boleć mnie zaraz po owulacji , a czasem z 6 dni przed okresem. Tak samo czasami bolą mnie tylko piersi , szczególnie po boku a niekiedy same sutki.
    Robiłam ostatnio badanie na prolaktyne i mam podwyższoną, czytałam ,ze to może być przyczyna.

justi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ