X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból piersi przed okresem
Odpowiedz

Ból piersi przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy słabnacy bol piersi przed okresem wyklucza ciąże? Do tej pory zazwyczaj 9-10 dni po owu zaczynaly mnie bolec mocno piersi a zazwyczaj 2-3 dni przed @ bol zaczynał słabnąć i przychodziła @, czy u was tez tak to wygląda??

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
  • Marysia777 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten ból słabnie tak delikatnie dzień przed, ale na dobre zaczyna odpuszczać w dzień miesiączki. Do tego spadek temperatury max 2 dni przed, minimum 1 dzień przed.

Marysia777
  • justi90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mam dzień przed lub w dzień @ ból słabnie i piersi robią się miekkie.
    A tak to różnie zależy od cyklu czasem zaczynają boleć mnie zaraz po owulacji , a czasem z 6 dni przed okresem. Tak samo czasami bolą mnie tylko piersi , szczególnie po boku a niekiedy same sutki.
    Robiłam ostatnio badanie na prolaktyne i mam podwyższoną, czytałam ,ze to może być przyczyna.

justi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ