brak okresu a przebyta choroba
-
hej dziewczyny...
jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli podobny temat już się pojawił.
otóż mam pytanie do Was. około 8-9 dnia cyklu miałam bardzo wysoką temperaturę (dochodziła nawet do 39.5'C), dreszcze i ogólnie kiepskie samopoczucie. taki stan utrzymywał się przez prawie 5 dni. teraz mam problem, bo spóźnia mi się okres... z mężem kochałam się w te dni z zabezpieczeniem. czy jest możliwe, że przez przebytą chorobę mogła mi sie rozregulować miesiączka?
dodam, że teraz mam suchość w pochwie, napady jedzenia i od czasu do czasu boli mnie podbrzusze. czy mam się uzbroić w cierpliwość i czekać?
i jeszcze jedno... temperaturę mierzę od kilkudziesięciu dni i nie podoba mi się niska temperatura w drugiej fazie cyklu. czy powinnam się skonsultować z lekarzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 16:00
-
Witaj . Tu nie widać żeby cykl miał drugą fazę . Byc może przez chorobę coś się namieszało . Mi rejs statkiem skutecznie wstrzymał miesiączkę na kilkanaście dni . Potem okazało się , że mam niepęknięty pęcherzyk i @ wywoływana była luteiną . Możliwe , że cykl będzie długi i owulacja jeszcze wystąpi , albo to cykl bezowulacyjny i może sie przeciągnąć . Na wszelki wypadek skonsultowałabym to z lekarzem ale poczekaj jeszcze , bo może coś się zmieni
Pozdrawiam -