X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brązowe plamienie, a ciąża
Odpowiedz

Brązowe plamienie, a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia_95 Znajoma

Wysłany: 23 maja 2021, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przytulanki były 4 dni po miesiaczce. Mam nieregularne miesiączki, nawet po 2-3 miesiące bez. Ostatnia wywołana Duphastonem. Wczoraj miałam taki gęsty, galaretowaty, brązowy ślub. Jednorazowo. Zrobiłam test owulacyjny wczoraj i dzisiaj oba negatywne, więc to nie owulacja. Czy jest szansa, ze to ciąża? Miesiączka teoretycznie ma przyjść za 9 dni. Mdli mnie,boli mnie brzuch jak na okres, mam takie uczucie ciężkości. I cały czas czuje się mokra m, nie wiem czy to przez śluz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 11:31

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ