X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bromergon - wzrost temperatury?
Odpowiedz

Bromergon - wzrost temperatury?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jako ze nie mieszkam w Pl to nie mam zabardzo jak zrobic badan na prolaktyne na poczatku cyklu. Udalo mi sie ostatnio zrobic proga i prolaktyne ale 8dpo i wyszlo w normie. Czy tym wynikiem moge sie sugerowac odnosnie prolaktyny ze w 1 czesci cyklu tez jest okej? Czy to mi nic nie daje?

10.09.2019 Marcel
  • paulinag92 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że tak....
    Jeżeli nie współżyłaś minimum 2 dni przed zrobieniem prolaktyny to badanie jak najbardziej jest wiarygodne :)

starania od stycznia 2018r.

Prolaktyna po MTC - 410 ng/ml po 2 msc z Bromergon 41 ng/ml
    kwas foliowy - Femibion Natal 1 , conceive plus
    Bromergon - 3 msc
    Clostilbegyt - 1 cykl

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ