Clearblue - cyrfowy test owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Juudi, wczoraj znalazłam same paski na stronie time4baby.pl.
juudi lubi tę wiadomość
ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
A jakie masz cykle? Co z pozostałymi parametrami, np.temperaturą, śluzem?ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
1. ICSI - nieudane;
No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
-
asiula1990 wrote:No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
Po pierwsze: może być błąd pomiaru. Żadne testy nie są doskonałe. Po drugie możliwe, że akurat w tym cyklu nie miałaś wyrzutu LH. Jednocześnie miałaś śluz. Zbadałabym hormony.
Jak robię clear blue, to nie robię innych testów, żeby bałaganu w głowie nie mieć.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
1. ICSI - nieudane;
nick nieaktualnyasiula1990 wrote:No wlasnie - kilka ostatnich miesięcy miedzy 25-30 wiec w te dni celuje. Nie mam porównania co do temaperstury, a i śluz obserwuje dopiero pierwszy miesiąc były „dwie fale” tego śluzu wiec tez celowałam w te dni ale testy od 3 dnia codzien negatywne a zwykle paski rożnie raz mocniej raz nic
Takie dziwactwa były u mnie w tym cyku. Testy paskowe najpierw negatywy kilka dni a póżniej 2 dni pod rząd pozytyw ewidentny, dla "pewności" i potwierdzenia zrobiłam testy Clearblue (4dni) - wszystkie puste kółeczka -> negatywy. Testy były robione z tego samego moczu. Któremu wierzyć nie wiem, jednak zgodnie z temp i 1 dniowym śluzem płodnym owu powinna była być.
Jednak o tym co teraz się dzieje z temperaturą to szkoda mi gadać... Jakiś dziwny cykl; wszystko wariuje -
Raz na jakiś czas zdarza się po prostu bałagan, czy to przez stres czy jakieś inne czynniki. No niestety, więcej Ci nie podpowiem, bo nie mam pomysłu.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
1. ICSI - nieudane;
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 rodzaje Clear Blue, jeden różowy, drugi bada 2 hormony ma kolor fioletowy.Niestety kończą mi się paski, a na Allegro, gdzie zamawialam zestaw nie ma osobno pasków.Wiem że chyba są na e Bay, ale jakoś boję się w ten sposób kupować, nigdy nie kupowałam tam niczego.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie mi proszę.
Staramy się o dziecko cykle mam co 29 dni, ostatnia miesiączka 14/06 dzisiaj to mój 21 cykl a od 9 cyklu robię testy owulacyjne, do 16 robiłam paski ale były negatywne, od 16 robię cyfrowy, 16 miałam negatywny tzn puste kuleczko (używam Clearblue) a od 17 mam mrugajaca buzke, czyli 3 dni mi mruga... O co chodzi? Bo w instrukcji jest, że jeżeli mruga to szansa na zajście, a jak stoi to najbardziej płodny ale już 3 dzień mruga czy to nie za długo? -
Cześć dziewczyny,
A co myślicie o takiej sytuacji?
Wczoraj po 3 teście z porannego moczu około 7 rano wyszła uśmiechnięta minka. Stosunek odbyl się wieczorem. Wiem, że zgodnie z instrukcja powinno się współżyć w ciągu najbliższych 48h i najbliższe dwa dni są najbardziej płodne. Jednak z ciekawości dzisiaj zrobiłam również test z samego rana i już wyszło tylko puste kółeczko? Czy któraś z Was też tak miała? Zastanawia mnie czy dzisiaj również nie powinno być uśmiechniętej minki.. -