X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co oznacza taki okres? Jest się czym martwić?
Odpowiedz

Co oznacza taki okres? Jest się czym martwić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • juleczka22 Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyciagajac wnioski z ryzyka stosunku, opisu okresu i zachowaniu szyjki po nim nic nie mozna powiedziec? Naprawde bardzo sie denerwuje, ze jestem w ciazy

• Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczka - nic co mogło by cię przekonać na 100%

moim zdaniem jak miałaś okres to nie jesteś w ciąży. Więc wyluzuj i zamiast sie martwić poczytaj "Naturalne metody planowania rodziny"
    lektura pomoże ci oswoic sie z cyklem i wspomóc stosowanie prezerwatyw.
    Ja nie jestem z tabletkami anty, stosowałam npr skutecznie przez półtora roku

pozdr

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ