Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co oznacza taki okres? Jest się czym martwić?
Odpowiedz

Co oznacza taki okres? Jest się czym martwić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • juleczka22 Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyciagajac wnioski z ryzyka stosunku, opisu okresu i zachowaniu szyjki po nim nic nie mozna powiedziec? Naprawde bardzo sie denerwuje, ze jestem w ciazy

• Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczka - nic co mogło by cię przekonać na 100%

moim zdaniem jak miałaś okres to nie jesteś w ciąży. Więc wyluzuj i zamiast sie martwić poczytaj "Naturalne metody planowania rodziny"
    lektura pomoże ci oswoic sie z cyklem i wspomóc stosowanie prezerwatyw.
    Ja nie jestem z tabletkami anty, stosowałam npr skutecznie przez półtora roku

pozdr

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ