co sądzicie o moim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, możecie napisać co myślicie o moim wykresie? Owulacja nie została wykryta, ale strasznie mnie kuje w jajniku... Dodatkowo detektor daje zielone światło..
Z góry dziękuję za pomoc
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyD. wrote:dziewczyny, możecie napisać co myślicie o moim wykresie? Owulacja nie została wykryta, ale strasznie mnie kuje w jajniku... Dodatkowo detektor daje zielone światło..
Z góry dziękuję za pomoc -
Hej, mam kilka wątpliwości co do mojego cyklu i temperatur. Ovu mógł mi błędnie wyznaczyć skok? moje temperatury są zaburzone przez nocki w pracy. Ovu wyznaczył mi następny okres 28 dnia cyklu, nigdy nie miałam tak szybko okresu, zawsze ponad 30 dni a ostatni cykl trwał nawet 46 dni. To mój pierwszy cykl w którym mierzę temp. Proszę o pomoc.
-
zabcia2806 wrote:Hej, mam kilka wątpliwości co do mojego cyklu i temperatur. Ovu mógł mi błędnie wyznaczyć skok? moje temperatury są zaburzone przez nocki w pracy. Ovu wyznaczył mi następny okres 28 dnia cyklu, nigdy nie miałam tak szybko okresu, zawsze ponad 30 dni a ostatni cykl trwał nawet 46 dni. To mój pierwszy cykl w którym mierzę temp. Proszę o pomoc.
Na razie Ci wyznaczył przerywaną linią, więc to nic pewnego. Te trzy temperatury masz wyższe przez to, że mierzyłaś o 13, a to wiadomo, że zawsze będzie wyższa, niż o 4:30. Miesiączkę Ci wyliczył na podstawie tego skoku temperatury, ale moim zdaniem to nie jest skok, tylko wynik tego mierzenia o różnych porach. Dlatego możesz jeszcze być przed owulacją i dłuuugo przed okresem.zabcia2806 lubi tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Na razie Ci wyznaczył przerywaną linią, więc to nic pewnego. Te trzy temperatury masz wyższe przez to, że mierzyłaś o 13, a to wiadomo, że zawsze będzie wyższa, niż o 4:30. Miesiączkę Ci wyliczył na podstawie tego skoku temperatury, ale moim zdaniem to nie jest skok, tylko wynik tego mierzenia o różnych porach. Dlatego możesz jeszcze być przed owulacją i dłuuugo przed okresem.
-
zabcia2806 wrote:Teraz znowu mam taki spadek temperatury, normalnie już nic nie wiem, nie wiedziałam że to wszystko będzie takie trudne.
Słuchaj no... jak Cię tak ma męczyć to mierzenie tempki to może odpuść i kieruj się śluzem - jak będzie go więcej albo nawet mało, ale się będzie rozciągał albo będzie przezroczysty, to się łap za serduszkowanie
A czemu właściwie masz takie nieregularne cykle? Pisałaś o 46 dniach. Jaka jest przyczyna?