co sądzicie o moim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej witajcie:)
myślicie że dzięki obserwacji temperatury da się sprawdzić czy jest ciąża?? 18.19 miałam ovu (robię testy owulacyjne i mierze temp. niestety śluzu mam bardzo mało żeby móc się nim kierować) jestem więc dziś 8 dni po wydaje mi się że jeszcze za wcześnie na test. zresztą kiedy go najlepiej zrobić? no i co myślicie? od wczoraj skoczyła mi temp.
-
zuzzi wrote:Słuchaj no... jak Cię tak ma męczyć to mierzenie tempki to może odpuść i kieruj się śluzem - jak będzie go więcej albo nawet mało, ale się będzie rozciągał albo będzie przezroczysty, to się łap za serduszkowanie
A czemu właściwie masz takie nieregularne cykle? Pisałaś o 46 dniach. Jaka jest przyczyna?
46 dni zdarzyło mi się raz, ostatnio. Przeważnie 33-36. Serduszkujemy, co ma być to i tak będzie:)
-
nick nieaktualnyHej... czy ja mogę poprosić o pomoc w interpretacji wykresu i testu owu?
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/3f8949d0d1b05e9dc530297b0478ab68.jpg
Wpisałam pozytyw. W dodatku jajniki bolą tak, że zaczynam mieć mroczki przed oczami... -
Puste kropki oznaczaja,ze mierzylas temperature o tej samej godzinie a pelne,ze czas mierzenia byl inny. Zeby temperatura byla dobrym wskaznikiem najlepiej mierzyc o tej samej godzinie, bez wstawania z lozka, po snie minimum 4 godz. Najlepiej tez mierzyc najpozniej do godz. 7.
-