X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co z tym okresem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JoannaM Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2022, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoannaM wrote:
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

Joanna powtórz test ciążowy albo zrób badanie krwi beta hcg. Owulka mogła być później lub implantacja zarodka była opuźniona. Możliwe, że albo jest ciąża ale test wtedy jej nie wykrył albo okres ci się spóźnia przez stres. Trzymam kciuki ❤️🤞🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ