X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co z tym okresem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JoannaM Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2022, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoannaM wrote:
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

Joanna powtórz test ciążowy albo zrób badanie krwi beta hcg. Owulka mogła być później lub implantacja zarodka była opuźniona. Możliwe, że albo jest ciąża ale test wtedy jej nie wykrył albo okres ci się spóźnia przez stres. Trzymam kciuki ❤️🤞🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ