Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co z tym okresem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JoannaM Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2022, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2022, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoannaM wrote:
    Cześć, mam problem.
    Zacznę od początku. Zeszły cykl byl bardzo dziwny gdyż nie dostałam typowej miesiączki jedynie mialam 3 dni takiego plamienia (różowawy śluz, sluz z krwią, kropla krwi..tyle). Teraz powinnam dostać okresu - 32 dc. Nadal nie dostałam. Już 3 dni po. Ze staramy się o dziecko z mężem to postanowiłam zrobic test ciążowy (14 dni po owulacji). Negatywny. Czy miała któraś z Was podobna sytuację? Mam się zacząć martwić? Juz się martwiłam tamtym cyklem a teraz to w ogóle ... podkreślę ze temperatura wynosi ciągle około 36.4. Zanotowałam również dzisiaj śluz kremowy wiec raczej nie typowy dla zbliżającej się miesiączki.

Joanna powtórz test ciążowy albo zrób badanie krwi beta hcg. Owulka mogła być później lub implantacja zarodka była opuźniona. Możliwe, że albo jest ciąża ale test wtedy jej nie wykrył albo okres ci się spóźnia przez stres. Trzymam kciuki ❤️🤞🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ