X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cyclodynon a owulacja z obu jajników?
Odpowiedz

Cyclodynon a owulacja z obu jajników?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ayrin Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy cykl z Cyclodynonem (ginekolog zalecił na wyrównanie poziomu prolaktyny, silny PMS :( ) i wczoraj miałam owulację, 14dc, tak jak zwykle. Skok temperatury gwałtowny jest - z tym też nigdy nie było problemu. Zawsze czuję owulację, zwykle jest dość bolesna.

Testy ovu od przedwczoraj były negatywne, więc spodziewałam się raczej zmiany momentu owulacji, ale wczoraj wieczorem zaczął boleć mnie prawy jajnik, jak na owulację.
    Ból był dużo bardziej intensywny niż zwykle. Po jakichś 2-3 godzinach po prawej stronie się uspokoiło, ale zaczęło po lewej! Nie wiem czy to możliwe (podobno czasem się zdarza), ale wygląda na to, że miałam owulację z obu jajników.

Miałyście podobnie?

Ciekawe jak będzie dalej wyglądał wykres i jakie będą objawy przed okresem.

https://ovufriend.pl/graph/52b37292e6696552fce73b23db3b7d10

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 07:36

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ