Czarna przerywana kreska na wykresie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Witam!! Dziewczyny jak zaznaczyć owulacje na wykresie ręcznie. Pozdrawiam
Ważka, musisz kliknąć na swoim wykresie w dzień, w którym sama chcesz zaznaczyć owulację (otworzy Ci się okienko do wpisywania temperatury), a następnie na dole tego okienka masz napis: Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone - zmień <-- klikasz sobie to zmień, pokaże Ci się komunikat w którym klikasz TAK. Automatycznie powinna pojawić się czarna, przerywana kreska owulacyjna w dniu, który wybrałaś.
http://www.iv.pl/images/44377080269508208248.jpg -
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Dzięki Lauda, a można wpisać dowolny dzień czy automatycznie zapisze dzień dzisiejszy. Pozdrawiam
To okienko otwierasz sobie w dniu, który sama wybierzesz. (Wpisując temperaturę na wykresie, możesz przecież edytować każdy wcześniejszy dzień i dokonać w nim zmian), dlatego owulację możesz sobie wyznaczyć dokładnie tam gdzie wydaje Ci się, że była - nawet jeśli ten dzień już minął. -
nick nieaktualny
-
Witam mam taki problem...jak wchodze na komputerze na Ovu to nie wyświetla mi wpisanych temperatur w ogóle wszystkiego co jest na górze wykresu czyli tych wszystkich lini i numerków fazy lutealnej...wchodząc na stronę z telefonu wszystko pięknie mi się wyświetla...w czym może być problem orientuje się któraś??
5cs -