X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy jest szansa? Proszę oceńcie
Odpowiedz

Czy jest szansa? Proszę oceńcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wiem ze jeszcze mój cykl się nie skończył ale jak wam się wydaje czy jest szansa w tym miesiącu? i powiedzcie proszę jak to jest z tymi temperaturami po owulacji. Czy w przypadku ciąży temperatura musi stale rosnąć czy wystarczy ze będzie się utrzymywać na wyższym poziomie?

3a512b03e95a593b3f329e51c4934100.png
  • lussy Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie nie nakrecaj sie to podstawa. Szansa zawsze jest nawet z nizszymi temperaturami. Ostatnio wyczytalam w takim pieknym artykule ze poki tepka nie spadnie do poziomu owulacyjnego mozna miec nadzieje. W praktyce wiem iz spadek w moim 10 dpo oznacza @ niestety. Wyzsza teperatura powinna sie utrzymywac przez jakis czas ale ona rosnie do pewnego pulapu i potem oscyluje w tych gornych granicach ;) Trzymam kciuki kochana wykres wyglada ladnie oby bylo cos z tego ;* aaaaa i jeszcze jedna rada nie testuj przed terminem @ czesto gdzies pojawiaja sie II ale pozniej jest placz i bol. Lepiej poczekac ♡♡♡♡♡♡♡

Justeck, surreal95, paulad11 lubią tę wiadomość

Lussy
    ☆☆☆☆☆☆☆☆ cykl starań :) a ile przedemną???
    a5vefhq.png

hvr5rsu.png

ovufrien
  • Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lussy dziękuję za dobrą radę :-) postaram się wytrzymać do terminu miesiącu choć będzie trudno :-)

• lussy Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki kochanie. Badz wytrwala i cierpliwa :)

Lussy
    ☆☆☆☆☆☆☆☆ cykl starań :) a ile przedemną???
    a5vefhq.png

hvr5rsu.png

ovufrien
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, Nowa1987 ja równiez jestem w podobnej sytuacji jestem w 8 dniu wyzszych temp. zrobiłam test i wyszła baardzo ale to baardzo blada kreseczka, ale się nie nakręcam(łatwo powiedzieć) . Staramy sie w zasadzie od 3 cykli , z pierwszym dzieckiem 1,5 roku zeszło no nic zobaczymy. Podsyłam moj wykres jak myslicie jest szansa?
    3a305a55d9f59386ca9ab27da8ebf293.png
    pozdrawiam i napisz czy masz jakies objawy

surreal95 lubi tę wiadomość

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    witaj, Nowa1987 ja równiez jestem w podobnej sytuacji jestem w 8 dniu wyzszych temp. zrobiłam test i wyszła baardzo ale to baardzo blada kreseczka, ale się nie nakręcam(łatwo powiedzieć) . Staramy sie w zasadzie od 3 cykli , z pierwszym dzieckiem 1,5 roku zeszło no nic zobaczymy. Podsyłam moj wykres jak myslicie jest szansa?
    3a305a55d9f59386ca9ab27da8ebf293.png
    pozdrawiam i napisz czy masz jakies objawy

napisałam Ci pod wykresem

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa1987 wrote:
    Witam. Wiem ze jeszcze mój cykl się nie skończył ale jak wam się wydaje czy jest szansa w tym miesiącu? i powiedzcie proszę jak to jest z tymi temperaturami po owulacji. Czy w przypadku ciąży temperatura musi stale rosnąć czy wystarczy ze będzie się utrzymywać na wyższym poziomie?

musi być wyższa niz w 1 fazie, u ciebie szanse sa ;) wazne zeby wierzyc

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud niestety jako takich objawów nie mam :-(, żadnego bólu brzucha ani piersi, ale może jest jeszcze za wcześnie? Ah ta moja nadzieja... :-)

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa1987 ja w sumie też nie mam żadnych czasm mnie ciągnie w dole brzucha , jak jakos nagle nerwowo sie rusze, piersi mnie bolą baardzo ale zawsze mnie bolą wiec nie wiąże tego zbytnio. Widze ze mamy podobne te wykresy, ja niby miałam 2 dni temu spadek ale czy to "to" ?? eh to czekanie

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) to mój pierwszy cykl po poronieniu (pierwszy po samoistnej @), bardzo chcemy z mężem mieć dziecko i każdy najmniejszy sygnał to już dla mnie nadzieja ale staram się nie wkręcać za bardzo ;p Pomóżcie proszę, co myślicie o moim wykresie? Pozdrawiam :)

relghdge5lg0owut.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nei ma @ szansa jest zawsze. Nie doszukujcie się u siebie objawów bo one są niestety często nieprawdziwe. Nie możemy czuć mdłości po zagnieżdżeniu, nacisku na pęcherz, senności...to siedzi w głowie.

blau, Justeck lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43fb6b61d3d5cb34d32308cbeee82bab.png

Dziewczyny prosze o opinię, te doświadczone. W pierwszej fazie brak temp , bo byłam na urlopie. Ogólnie pierwszy raz mam takie wysokie temp, sama nie wiem czy to przez luteine czy może wkońcu sie udało. staram sie nie nakręcać i podchodzić realistycznie do wszystkiego tymbardziej, ze zero objawów ciążowych, szyjka nisko, piersi miekkie. Co myslicie kochane?

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obawiam się że luteina wpłynęła na wysokie temp. to progesteron a ten własnie powoduje wzrost, czy to naturalnie (jesli nie ma organizm problemów) lub tez sztucznie w postaci np. luteiny. A dlaczego bierzesz luteine? - wskazanie lekarza?

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam niski progesteron. Broka na wysoka prolaktynę, a luteine na progesteron. Zalecenia lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ