Czy jest szansa? Proszę oceńcie
-
Witam. Wiem ze jeszcze mój cykl się nie skończył ale jak wam się wydaje czy jest szansa w tym miesiącu? i powiedzcie proszę jak to jest z tymi temperaturami po owulacji. Czy w przypadku ciąży temperatura musi stale rosnąć czy wystarczy ze będzie się utrzymywać na wyższym poziomie?
-
Kochanie nie nakrecaj sie to podstawa. Szansa zawsze jest nawet z nizszymi temperaturami. Ostatnio wyczytalam w takim pieknym artykule ze poki tepka nie spadnie do poziomu owulacyjnego mozna miec nadzieje. W praktyce wiem iz spadek w moim 10 dpo oznacza @ niestety. Wyzsza teperatura powinna sie utrzymywac przez jakis czas ale ona rosnie do pewnego pulapu i potem oscyluje w tych gornych granicach Trzymam kciuki kochana wykres wyglada ladnie oby bylo cos z tego ;* aaaaa i jeszcze jedna rada nie testuj przed terminem @ czesto gdzies pojawiaja sie II ale pozniej jest placz i bol. Lepiej poczekac ♡♡♡♡♡♡♡
Justeck, surreal95, paulad11 lubią tę wiadomość
-
witaj, Nowa1987 ja równiez jestem w podobnej sytuacji jestem w 8 dniu wyzszych temp. zrobiłam test i wyszła baardzo ale to baardzo blada kreseczka, ale się nie nakręcam(łatwo powiedzieć) . Staramy sie w zasadzie od 3 cykli , z pierwszym dzieckiem 1,5 roku zeszło no nic zobaczymy. Podsyłam moj wykres jak myslicie jest szansa?
pozdrawiam i napisz czy masz jakies objawysurreal95 lubi tę wiadomość
-
katdud wrote:witaj, Nowa1987 ja równiez jestem w podobnej sytuacji jestem w 8 dniu wyzszych temp. zrobiłam test i wyszła baardzo ale to baardzo blada kreseczka, ale się nie nakręcam(łatwo powiedzieć) . Staramy sie w zasadzie od 3 cykli , z pierwszym dzieckiem 1,5 roku zeszło no nic zobaczymy. Podsyłam moj wykres jak myslicie jest szansa?
pozdrawiam i napisz czy masz jakies objawy
napisałam Ci pod wykresem
SYNEK!
-
Nowa1987 wrote:Witam. Wiem ze jeszcze mój cykl się nie skończył ale jak wam się wydaje czy jest szansa w tym miesiącu? i powiedzcie proszę jak to jest z tymi temperaturami po owulacji. Czy w przypadku ciąży temperatura musi stale rosnąć czy wystarczy ze będzie się utrzymywać na wyższym poziomie?
musi być wyższa niz w 1 fazie, u ciebie szanse sa wazne zeby wierzycSYNEK!
-
Nowa1987 ja w sumie też nie mam żadnych czasm mnie ciągnie w dole brzucha , jak jakos nagle nerwowo sie rusze, piersi mnie bolą baardzo ale zawsze mnie bolą wiec nie wiąże tego zbytnio. Widze ze mamy podobne te wykresy, ja niby miałam 2 dni temu spadek ale czy to "to" ?? eh to czekanie
-
Hej dziewczyny to mój pierwszy cykl po poronieniu (pierwszy po samoistnej @), bardzo chcemy z mężem mieć dziecko i każdy najmniejszy sygnał to już dla mnie nadzieja ale staram się nie wkręcać za bardzo ;p Pomóżcie proszę, co myślicie o moim wykresie? Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
Dziewczyny prosze o opinię, te doświadczone. W pierwszej fazie brak temp , bo byłam na urlopie. Ogólnie pierwszy raz mam takie wysokie temp, sama nie wiem czy to przez luteine czy może wkońcu sie udało. staram sie nie nakręcać i podchodzić realistycznie do wszystkiego tymbardziej, ze zero objawów ciążowych, szyjka nisko, piersi miekkie. Co myslicie kochane? -
obawiam się że luteina wpłynęła na wysokie temp. to progesteron a ten własnie powoduje wzrost, czy to naturalnie (jesli nie ma organizm problemów) lub tez sztucznie w postaci np. luteiny. A dlaczego bierzesz luteine? - wskazanie lekarza?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-