Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyś wrote:Taj trzymaj? A Ty kiedy testujesz?
Kochana, ja dopiero miesiaczke mam miec za okolo 2 tygodnie .. dostaje mniej wiecej 21-22 kazdego miesiaca .. wiec wtedy no chyba ze @ przyjdzie to raczej nie bede testowac .. jak na razie temperatura sie trzyma, jakies takie objawy mam .. przynajmniej tak mi sie zdaje, bo to dopiero pierwszy cykl kiedy zaczelam sie obserwowac i starac wraz z moim wiec na razie trzymam kciuki za Ciebie i mia4444 -
Dzasti wrote:Ja tez dopiero zaczelam mierzyc po wyczytałam ze to najpierwszy sposob by dostrzec ciaze
Trzymam kciuki i dajcie znac jaki wynik wam wyszedl
mia4444 o duzo temperatura Ci spadla ? Ja mierzylam dzis o 6 rano to znowu 36.8 zasnelam i teraz o 8 mialam 36.9 ale ten pierwszy wpisalam na wykres
Trochę spadła z 37.18 na 37.01 zobaczymy jutro powinna iść w górę.❤❤❤. -
Cześć kobietki,
Myślicie, że z takim wykresem mam jeszcze szanse? Robiłam test 7 dpo i był negatywny, 8 dpo zrobiłam betę i wyszła ujemna. Nadal nie mam @ a wczoraj miałam nietypowe plamienie. Taki wodnisty śluz z kropelkami świeżej krwi. A dzisiaj już tylko zwykły śluz. Nie chce już się nakręcać, ale ten cykl w ogóle mam jakiś dziwny. Pewnie jutro dostanę @, ale jednak ciagle mam nić nadziei.
Pozdrawiam Was
https://ovufriend.pl/graph/1b024e5a7bfeefd596165db02dcda56cmia4444 lubi tę wiadomość
-
Wazne ze nie ponizej 37 czekam z niecierpliwością oby poszybowała w gore, i mi tez i tak sie trzymala .. marzy mi sie by bylo rowne 37 lub powyzej .. nie moge przekroczyc tej magicznej linii. Mam ogromnego lenia, a tu trzeba do pracy sie zbierac
mia4444 lubi tę wiadomość
-
DZASTI. NIE MUSISZ MIEC POWYZEJ BY BYC W CIAZY, NIEKTORE KOBIETY MAJA PONIZEJ, WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO ILE MASZ TEM NA POCZATKU. JA ZACZELAM OD 37 WIEC U MNIE SIE OGOLNIE WYSOKO TRZYMA. ZNAJOMA MIALA OD 36.62 A 36.90 BYLA W CIAZY. TRZEBA CZEKAC DO MIESIACZKI. I NAJLEPIEJ JAK MASZ POPRZEDNI WYKRES, WTEDY BEDZIESZ WIEDZIEC SWOJA TEM . POZD.. MILEJ PRACY. JA SIE W DOMU UCZE DZIS, HEHE WOLNE MAM .❤❤❤.
-
Invisible90 wrote:Cześć kobietki,
Myślicie, że z takim wykresem mam jeszcze szanse? Robiłam test 7 dpo i był negatywny, 8 dpo zrobiłam betę i wyszła ujemna. Nadal nie mam @ a wczoraj miałam nietypowe plamienie. Taki wodnisty śluz z kropelkami świeżej krwi. A dzisiaj już tylko zwykły śluz. Nie chce już się nakręcać, ale ten cykl w ogóle mam jakiś dziwny. Pewnie jutro dostanę @, ale jednak ciagle mam nić nadziei.
Pozdrawiam Was
https://ovufriend.pl/graph/1b024e5a7bfeefd596165db02dcda56cInvisible90 lubi tę wiadomość
❤❤❤. -
Chciałabym, aby w końcu się udało. W ostatnim cyklu bardzo się zdenerwowałam, bo chodziłam na monitoring i wspołżyliśmy z mężem w momencie owulacji i nic nam nie wyszło. W tym miesiącu już wszystko olałam i dietę i suplementację i odłożyłam castagnus po dwóch miesiącach stosowania. Nie robiłabym testu z krwi w piątek gdyby nie to, ze moja mama miała 50 te urodziny i bałam się napić alkoholu. W sobotę robiliśmy imprezę, a w niedziele pojawiło się to dziwne plamienie, którego nigdy nie miałam. Co prawda cały czas czuje takie napięcie w brzuchu i piersi mnie bolą jak na okres, wiec czekam z nadzieja że jednak nie przyjdzie.
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Invisible90 wrote:Chciałabym, aby w końcu się udało. W ostatnim cyklu bardzo się zdenerwowałam, bo chodziłam na monitoring i wspołżyliśmy z mężem w momencie owulacji i nic nam nie wyszło. W tym miesiącu już wszystko olałam i dietę i suplementację i odłożyłam castagnus po dwóch miesiącach stosowania. Nie robiłabym testu z krwi w piątek gdyby nie to, ze moja mama miała 50 te urodziny i bałam się napić alkoholu. W sobotę robiliśmy imprezę, a w niedziele pojawiło się to dziwne plamienie, którego nigdy nie miałam. Co prawda cały czas czuje takie napięcie w brzuchu i piersi mnie bolą jak na okres, wiec czekam z nadzieja że j
ednak nie przyjdzie.
❤❤❤. -
Hej dziewczyny ja troche nie na temat. Temperatura mierzona w południe nie jest wiarygodna prawda ???!!
6 IUI -
20.09.2018 criotransfer 3AA- 9dpt beta 9.61, 11dpt beta 1.89
12.02.2019 criotransfer 3AB - 8dpt beta <1,2
10.04 criotransfer 3CC - 8dpt beta < 1,2
Nie mam więcej zarodków.....
03.02.2020 - dostaliśmy się do dofinansowania ivf
03.2020 - start drugiej procedury ?
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -
mia4444 wrote:Aa i test owulacji pokazał.kilka godzin przed owulacji a nie jak pisze 24 do 48. Potwierdził to monitoring.
Aha to masz pewność przynajmniej kiedy owulacja była. Obyś zobaczyła dwie kreseczki ma teście. Ja byłam tak zrezygnowana w tym cyklu, że w momencie jak mi pokazało owulacje nawet nie współżyłam z mężem. Akurat w momencie owulacji coś mnie brało i łamały mnie wszystkie kości i stwierdziłam że nie będę starać się "na siłę". Dlatego mam wątpliwości do tego, że mogę być w ciąży, bo stosunek był 4 dni przed owulacją i dzień po owulacji, która wyznaczyło ovu. Dlatego jakby się udało to byłabym w szoku, bo w tym cyklu totalnie odpuściłam. -
Dzasti wrote:Kochana, ja dopiero miesiaczke mam miec za okolo 2 tygodnie .. dostaje mniej wiecej 21-22 kazdego miesiaca .. wiec wtedy no chyba ze @ przyjdzie to raczej nie bede testowac .. jak na razie temperatura sie trzyma, jakies takie objawy mam .. przynajmniej tak mi sie zdaje, bo to dopiero pierwszy cykl kiedy zaczelam sie obserwowac i starac wraz z moim wiec na razie trzymam kciuki za Ciebie i mia4444
Ja za Was trzymam baaaardzo kciuki. Oby się udało! -
mia4444 wrote:Aa i test owulacji pokazał.kilka godzin przed owulacji a nie jak pisze 24 do 48. Potwierdził to monitoring.
Być może pokazał dobrze,ale nie robiłaś testów 3 razy dziennie,żeby wyłapać ten pierwszy pik lh.Po pozytywie zaleca się zaczynać staranka po upływie 12h ale to trzeba by było robić testy 2-3 razy dziennie.Powodzenia ! -
Ancyś wrote:Dziewczyny wracam z miasta z kolejnym testem No nie wytrzymałam i musiałam kupic jeszcze jeden, bo ze mnie taka niedowiarka i zapewne jeszcze z 5 bym zrobiła ha Myślicie, że ten o czułości 10mIU/ml wyjdzie bardziej prawdopodobny?
A coten pierwszy wyszedł podejrzany ???daj zdjęcie ocenimy -
Paulinucha87 wrote:A coten pierwszy wyszedł podejrzany ???daj zdjęcie ocenimy
Wprawdzie zrobiłam go dla żartu, bo to jeszcze przecież kilka dni, ale mimo wszystko był jakiś feralny, bo nic nie pokazał w okienku kontrolnym... Trochę mnie to zdziwiło. Dlatego pobiegam kupić drugi, a w prawdzie to trzeci -
Paulinucha87 wrote:Być może pokazał dobrze,ale nie robiłaś testów 3 razy dziennie,żeby wyłapać ten pierwszy pik lh.Po pozytywie zaleca się zaczynać staranka po upływie 12h ale to trzeba by było robić testy 2-3 razy dziennie.Powodzenia ![/QUOTE
Hej ja robię testy id 10 już wiec z 6 i tylko raz pokazał.❤❤❤.