Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyś wrote:Ja za Was trzymam baaaardzo kciuki. Oby się udało!
Dziekuje, ale mam takie pytanie ... oczywiście z innych for wyczytałam ze owulacja przypada na około 14 dni po zakończonej miesiączce, prawda to ? Bo powiem szczerze ze nawet nie licząc wczesniej a dopiero teraz dotarlo do mnie ze bylo co nieco wlasnie w 14 dzien od konca miesiaczki ! O moj boze, a jak to byla owulacja ? I bylo wszystko jak nalezy ? Oh coraz wiecej nadziej zaczynam miec .. tym bardziej ze od wczoraj piersi mi sie dziwnie zachowują, bol ale bardziej od strony pach i mam żyłki na piersiach i brodawkach, bardziej zaokrąglone i lekki ból podbrzusza ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 20:52
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ancyś wrote:Dziewczyny wracam z miasta z kolejnym testem
No nie wytrzymałam i musiałam kupic jeszcze jeden, bo ze mnie taka niedowiarka i zapewne jeszcze z 5 bym zrobiła ha
Myślicie, że ten o czułości 10mIU/ml wyjdzie bardziej prawdopodobny?
Co do testu to ja zawsze dostaje w.aptece Pink test .. ale nawet nie wiem jaka ma czułość. A no wlasnie cos nie tak bylo z poprzednim ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 20:54
-
strasznie mnie bola piersi bo boku. i w brzychu jak by cos latalo.
owulacja zawsze sie moze przesunac , zalerzy od stresu, przeziebienia. mi lekarz tlumaczyl ze trzeba sie wyluzowac, ale to sie latwo mowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 21:14
❤❤❤.
-
mia4444 wrote:strasznie mnie bola piersi bo boku. i w brzychu jak by cos latalo.
owulacja zawsze sie moze przesunac , zalerzy od stresu, przeziebienia. mi lekarz tlumaczyl ze trzeba sie wyluzowac, ale to sie latwo mowi.
mia4444 wiesz przeciez ze dzis mogl byc negatywny a jutro moze byc slaba druga kreska .. nie trac wiaryno mnie od wczoraj piersi bolą takie jak Ciebie mia4444, bardziej po boku .. normalnie sie na brzuchu położyć nie moglam, a zazwyczaj tak zasypiam i dzis podobny bol .. milo by bylo gdybym akurat trafiła w owulacje i by byl prezent
oby temperatura byla wysoka , dobranoc, niech Ci sie śnią pozytywne testy
Ancyś, daj znac jak test
-
Dzasti wrote:Co do testu to ja zawsze dostaje w.aptece Pink test .. ale nawet nie wiem jaka ma czułość. A no wlasnie cos nie tak bylo z poprzednim ?
No chyba tak skoro po zrobieniu wg instrukcji nie pojawiły się kreseczki w okienku kontrolnym. A powinna chociaż jedna C nawet gdyby wyszedł ujemny. Ale jest nowy a tamten od razu wylądował w koszu. A Pink ma czułośc 10muIU/ml, wychodzi z tego, że powinien wykryć wczesną ciążę. -
Dziewczyny, dzisiaj bez dziwnych snów, ale temperatura ponownie wzrosła! Uff... Nadal utrzymuje się na poziomie 37,0. Oby tak dalej.
Wczoraj na wieczór dokuczał mi lekki ból podbrzusza i wydajne piersi, oprócz tego, fioletowe żyłki na piersiach. Poza tym zjadłam kubełek lodów, a później naszło mnie na smażone frytki hahaCiekawe czy to taki mój wybryk?
Dzisiaj oprócz tego z rana ból jajnika lewego i ciągnący ból w podbrzuszu. Jak myślicie? A no i wnioskuję, że mi kawa nie smakuje, a pije zawsze rano tą samą.. To takie moje obserwacje.
Tak w ogóle to Dzień Dobry Kochane, bo z tego wszystkiego zapomniałam się przywitaćDzasti lubi tę wiadomość
-
Ancyś Dzasti. Mi temp trochę poszła w górę. Ale mam typowe bóle okresowe...
Ancyś Wydaje mi się że jesteśja nie mam fioletowym żyłek a to niby objaw jest. Wczoraj minus. Zrobię w czwartek
.
3 mam za was kciuki. Miłego dnia przyszłe mamusie❤❤❤.
-
Dzien dobry, wszystkim
Ancyś, no to faktycznie, tam test byl dziwny, ale temperatura poszla w gore i zachcianki i te książkowe odrzucenie od kawy i bole wiec mmm trzymam mocno kciuki, i czekaj do miesiączkialbo nie .. wiem ze korci bo mnie tez ale chce wytrzymać by nie miec rozczarowania . Dziękuję Ancyś, w końcu wiem jaka Pink ma czułość
mia4444 czy ja jestem dziwna czy wszystko jest okej ze mna ? Sama bez budzika budze sie o 6 rano i mierze zaspana, 36.8, potem znowu zasnelam i przed 9 również 36.8 nie spada ani nie rosnie, i to juz 3 dzien z rzędu. Rano sie budze i mam suchote w ustach jak bym była na kacu .. od dwoch dni bola piersi i mam żyłki na nich .. a teraz jeszcze mam katar .. Z samego rana bol krzyza ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:35
-
Musze sprostować, o 6 rano budzę sie bo mam takie parcie na pecherz ze bolec zaczyna mnie krzyz jak bym specjalnie na sile trzymała mocz .. wiec przed wstawieniem automatycznie mierze temperature i dlatego budze sie bez budzika juz trzeci dzien z rzedu, potem.zasypiam i mierze jeszcze raz ... jest znowu taka sama.
-
Dzasti wrote:Dzien dobry, wszystkim
Ancyś, no to faktycznie, tam test byl dziwny, ale temperatura poszla w gore i zachcianki i te książkowe odrzucenie od kawy i bole wiec mmm trzymam mocno kciuki, i czekaj do miesiączkialbo nie .. wiem ze korci bo mnie tez ale chce wytrzymać by nie miec rozczarowania . Dziękuję Ancyś, w końcu wiem jaka Pink ma czułość
mia4444 czy ja jestem dziwna czy wszystko jest okej ze mna ? Sama bez budzika budze sie o 6 rano i mierze zaspana, 36.8, potem znowu zasnelam i przed 9 również 36.8 nie spada ani nie rosnie, i to juz 3 dzien z rzędu. Rano sie budze i mam suchote w ustach jak bym była na kacu .. od dwoch dni bola piersi i mam żyłki na nich .. a teraz jeszcze mam katar .. Z samego rana bol krzyza ..
ANCYS MOZEMY JUZ GRATULOWAC❤❤❤.
-
Ancyś wrote:Tylko boję się, że mogą to również być książkowe objawy nadchodzącej @. Pozostaje czekać. Zrobię najwyżej w piątek test, zobaczymy, a następny w dzień @
Brawo Tybardzo rozsądnie. Oczywiście daj znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:59