Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyś wrote:Ja za Was trzymam baaaardzo kciuki. Oby się udało!
Dziekuje, ale mam takie pytanie ... oczywiście z innych for wyczytałam ze owulacja przypada na około 14 dni po zakończonej miesiączce, prawda to ? Bo powiem szczerze ze nawet nie licząc wczesniej a dopiero teraz dotarlo do mnie ze bylo co nieco wlasnie w 14 dzien od konca miesiaczki ! O moj boze, a jak to byla owulacja ? I bylo wszystko jak nalezy ? Oh coraz wiecej nadziej zaczynam miec .. tym bardziej ze od wczoraj piersi mi sie dziwnie zachowują, bol ale bardziej od strony pach i mam żyłki na piersiach i brodawkach, bardziej zaokrąglone i lekki ból podbrzusza ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 20:52
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ancyś wrote:Dziewczyny wracam z miasta z kolejnym testem No nie wytrzymałam i musiałam kupic jeszcze jeden, bo ze mnie taka niedowiarka i zapewne jeszcze z 5 bym zrobiła ha Myślicie, że ten o czułości 10mIU/ml wyjdzie bardziej prawdopodobny?
Co do testu to ja zawsze dostaje w.aptece Pink test .. ale nawet nie wiem jaka ma czułość. A no wlasnie cos nie tak bylo z poprzednim ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 20:54
-
strasznie mnie bola piersi bo boku. i w brzychu jak by cos latalo.
owulacja zawsze sie moze przesunac , zalerzy od stresu, przeziebienia. mi lekarz tlumaczyl ze trzeba sie wyluzowac, ale to sie latwo mowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 21:14
❤❤❤. -
mia4444 wrote:strasznie mnie bola piersi bo boku. i w brzychu jak by cos latalo.
owulacja zawsze sie moze przesunac , zalerzy od stresu, przeziebienia. mi lekarz tlumaczyl ze trzeba sie wyluzowac, ale to sie latwo mowi.
mia4444 wiesz przeciez ze dzis mogl byc negatywny a jutro moze byc slaba druga kreska .. nie trac wiary no mnie od wczoraj piersi bolą takie jak Ciebie mia4444, bardziej po boku .. normalnie sie na brzuchu położyć nie moglam, a zazwyczaj tak zasypiam i dzis podobny bol .. milo by bylo gdybym akurat trafiła w owulacje i by byl prezent oby temperatura byla wysoka , dobranoc, niech Ci sie śnią pozytywne testy Ancyś, daj znac jak test -
Dzasti wrote:Co do testu to ja zawsze dostaje w.aptece Pink test .. ale nawet nie wiem jaka ma czułość. A no wlasnie cos nie tak bylo z poprzednim ?
No chyba tak skoro po zrobieniu wg instrukcji nie pojawiły się kreseczki w okienku kontrolnym. A powinna chociaż jedna C nawet gdyby wyszedł ujemny. Ale jest nowy a tamten od razu wylądował w koszu. A Pink ma czułośc 10muIU/ml, wychodzi z tego, że powinien wykryć wczesną ciążę. -
Dziewczyny, dzisiaj bez dziwnych snów, ale temperatura ponownie wzrosła! Uff... Nadal utrzymuje się na poziomie 37,0. Oby tak dalej.
Wczoraj na wieczór dokuczał mi lekki ból podbrzusza i wydajne piersi, oprócz tego, fioletowe żyłki na piersiach. Poza tym zjadłam kubełek lodów, a później naszło mnie na smażone frytki haha Ciekawe czy to taki mój wybryk?
Dzisiaj oprócz tego z rana ból jajnika lewego i ciągnący ból w podbrzuszu. Jak myślicie? A no i wnioskuję, że mi kawa nie smakuje, a pije zawsze rano tą samą.. To takie moje obserwacje.
Tak w ogóle to Dzień Dobry Kochane, bo z tego wszystkiego zapomniałam się przywitaćDzasti lubi tę wiadomość
-
Ancyś Dzasti. Mi temp trochę poszła w górę. Ale mam typowe bóle okresowe...
Ancyś Wydaje mi się że jesteś ja nie mam fioletowym żyłek a to niby objaw jest. Wczoraj minus. Zrobię w czwartek
.
3 mam za was kciuki. Miłego dnia przyszłe mamusie❤❤❤. -
Dzien dobry, wszystkim
Ancyś, no to faktycznie, tam test byl dziwny, ale temperatura poszla w gore i zachcianki i te książkowe odrzucenie od kawy i bole wiec mmm trzymam mocno kciuki, i czekaj do miesiączki albo nie .. wiem ze korci bo mnie tez ale chce wytrzymać by nie miec rozczarowania . Dziękuję Ancyś, w końcu wiem jaka Pink ma czułość
mia4444 czy ja jestem dziwna czy wszystko jest okej ze mna ? Sama bez budzika budze sie o 6 rano i mierze zaspana, 36.8, potem znowu zasnelam i przed 9 również 36.8 nie spada ani nie rosnie, i to juz 3 dzien z rzędu. Rano sie budze i mam suchote w ustach jak bym była na kacu .. od dwoch dni bola piersi i mam żyłki na nich .. a teraz jeszcze mam katar .. Z samego rana bol krzyza ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:35
-
Musze sprostować, o 6 rano budzę sie bo mam takie parcie na pecherz ze bolec zaczyna mnie krzyz jak bym specjalnie na sile trzymała mocz .. wiec przed wstawieniem automatycznie mierze temperature i dlatego budze sie bez budzika juz trzeci dzien z rzedu, potem.zasypiam i mierze jeszcze raz ... jest znowu taka sama.
-
Dzasti wrote:Dzien dobry, wszystkim
Ancyś, no to faktycznie, tam test byl dziwny, ale temperatura poszla w gore i zachcianki i te książkowe odrzucenie od kawy i bole wiec mmm trzymam mocno kciuki, i czekaj do miesiączki albo nie .. wiem ze korci bo mnie tez ale chce wytrzymać by nie miec rozczarowania . Dziękuję Ancyś, w końcu wiem jaka Pink ma czułość
mia4444 czy ja jestem dziwna czy wszystko jest okej ze mna ? Sama bez budzika budze sie o 6 rano i mierze zaspana, 36.8, potem znowu zasnelam i przed 9 również 36.8 nie spada ani nie rosnie, i to juz 3 dzien z rzędu. Rano sie budze i mam suchote w ustach jak bym była na kacu .. od dwoch dni bola piersi i mam żyłki na nich .. a teraz jeszcze mam katar .. Z samego rana bol krzyza ..
ANCYS MOZEMY JUZ GRATULOWAC❤❤❤. -
Ancyś wrote:Tylko boję się, że mogą to również być książkowe objawy nadchodzącej @. Pozostaje czekać. Zrobię najwyżej w piątek test, zobaczymy, a następny w dzień @
Brawo Ty bardzo rozsądnie. Oczywiście daj znacWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:59