Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie! Jeszcze nie gratulować, bo zapeszycie ;)
Co do temp. to u mnie podobnie, po mniej więcej godzinie nie zmieniła wartości, dopiero jak się trochę pokręciłam po mieszkaniu i z ciekawości zmierzyłam, to był wzrost. Także, bez obaw. Ważne, że nie spada poniżej linii podstawowej. -
mia4444 wrote:SPOKOJNE KOCHANE. TY MOZESZ MIEC TEMP PONIZEJ 37 I BYC W CIAZY. ZALEZY OD JAKIEJ ZACZELAS. NIE DENERWUJEMY SIE ,,JA MAM NERWA BO MAM BOLE NA MIESIACZKE I PEWNIE JUTRO PRZYJDZIE. I ODNOWA WSZYSTKO. ALE POCIESZA SIE TYM ZE MAM ZA TYDZIEN W POZNANIU LEKARZA .JA TEZ MAM RANO BOL KRZYZA , W CZWARTEK ZROBI TEST ALE MUSZE KUPIC INNY BO TE CO MAM TO KUPILAM HURTOWO HEHE 1,5ZL TO PEWNIE SLABE SA.. ;-)MUSZE SIE NA PRACY SKUPIC ALE MI NIE WYCHODZI.JA TERAZ WSTAJE O 6,26 A NA 6,30 MAM TEMP. WIEC NASZ ORGANIZM ODRUCHOWO SIE JUZ BUDZI. CO DO TEM POZNIEJSZEJ TEZ MAM PRAWIE IDENTYCZNA PO GODZINIE JAK MIERZYLAM.
ANCYS MOZEMY JUZ GRATULOWAC
Moze te objawy na miesiączki moze nie sa wcale na nia a wizyta u lekarza ? Ja zaczynalam od temperatury 36.4 - 36.5 .mia4444 lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY JA MAM PROLAKTYNE NA KONCU NORMY ALE MIALAM MONITORING I MAM OWULACJE I PEKL PECHERZYK WIEC LAKARZ KARZE CZEKAC BO MOZE TO BYC Z NERWOW MAM SIE WYLUZOWAC I NIE MYSLEC,... JAK TERAZ SIE NIE UDA TO JADE TAM DO LEKARZA Z WYNIKAMI. MNIE STRASZNIE BOLI BRZUCH SZCZEGOLNIE PRAWY JAJNIK KUJE ( TAM BYL PECHERZYK) I PIERSI DALEJ BOLA ALE TYLKO PO BOKU . NAJCHETNIJ BYM SIE POLOZYLA DO CZWARTKU ..... ANCYS , DZASTI I INNE KOBIETKI MILEGO DNIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 12:33
Dzasti lubi tę wiadomość
❤❤❤. -
DZIEWCZYNKI CZY MOŻNA JAKOŚ EDYTOWAĆ WYKRES ? UTWORZYŁ MI SIĘ OD 31 MARCA A CHCĘ ŻEBY ZACZYNAŁ SIĘ DZIŚ !!!!!
6 IUI -
20.09.2018 criotransfer 3AA- 9dpt beta 9.61, 11dpt beta 1.89
12.02.2019 criotransfer 3AB - 8dpt beta <1,2
10.04 criotransfer 3CC - 8dpt beta < 1,2
Nie mam więcej zarodków.....
03.02.2020 - dostaliśmy się do dofinansowania ivf
03.2020 - start drugiej procedury ?
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -
zuzelka wrote:DZIEWCZYNKI CZY MOŻNA JAKOŚ EDYTOWAĆ WYKRES ? UTWORZYŁ MI SIĘ OD 31 MARCA A CHCĘ ŻEBY ZACZYNAŁ SIĘ DZIŚ !!!
-
mia4444 wrote:DZIEWCZYNY JA MAM PROLAKTYNE NA KONCU NORMY ALE MIALAM MONITORING I MAM OWULACJE I PEKL PECHERZYK WIEC LAKARZ KARZE CZEKAC BO MOZE TO BYC Z NERWOW MAM SIE WYLUZOWAC I NIE MYSLEC,... JAK TERAZ SIE NIE UDA TO JADE TAM DO LEKARZA Z WYNIKAMI. MNIE STRASZNIE BOLI BRZUCH SZCZEGOLNIE PRAWY JAJNIK KUJE ( TAM BYL PECHERZYK) I PIERSI DALEJ BOLA ALE TYLKO PO BOKU . NAJCHETNIJ BYM SIE POLOZYLA DO CZWARTKU ..... ANCYS , DZASTI I INNE KOBIETKI MILEGO DNIA
Powodzenia kochana wiem jak to zabrzmi ale dobrze ze boli, niech boli ten jajnik , bo mnie prawa piers .. tak jak Ciebie, bardziej po bokuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 13:20
mia4444 lubi tę wiadomość
-
mia4444 wrote:DZIEWCZYNY , JAK MYSLICIE CZY TE TANIE TESTY CIAZOWE SA DOBRE ? JA KUPILAM CHYBA PO 1.5 ZL .
Cholera wie , wiesz niby nie ocenia sie.ksiazki po okladce wiec moze cena nie bedzie miała wplywu na wynik testu, sprobuj i zobaczysz .. a swoja droga gdzie takie tanie testy ??mia4444 lubi tę wiadomość
-
Dzasti wrote:Cholera wie , wiesz niby nie ocenia sie.ksiazki po okladce wiec moze cena nie bedzie miała wplywu na wynik testu, sprobuj i zobaczysz .. a swoja droga gdzie takie tanie testy ??❤❤❤.
-
mia4444 wrote:Dziewczyny. Ja mam cały czas biust tak jak bym zakwasy miała. Też tak macie.
Ha ha my chyba czytamy sobie w myslach .. wlasnie mialam pisac ze na prawej brodawce mam wypukłe coś, sama do konca nie wiem co bo mam tak pierwszy raz i oczywiscie bolą caly dzien, żyły ciagle mam ...