Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyn. wrote:Miesiączkę powinnam dostać dziś, albo jutro - cykle u mnie są 29-31 dniowe. Z tym że w zeszlym cyklu miałam w 35 dniu...druga faza miała dokładnie 14 dni, czyli ovu była później i tak pokazal wykres. a teraz mam wyliczoną ovu w 13 dniu, gdzie w ostatnich mcach w dniu 16-18 - czy jest to możliwe, że gdy wcześniejszy okres się spóźni, to w kolejnym cyklu natura nadgania sobie ?
jeśli nie ciąża (jakoś brak mi objawów zbliżającego się okresu=często to objawy wczesniej ciąży przecież), to może to być tylko stres (praca...)
Pozdrawiam
No to jak masz miec miesiączke na dniach to pozostaje Ci poczekac te 2 dni bo to nie tak dlugo i wszytko Ci się wyjasni miej test pod reka -
Tajemnicz wrote:Mireiaczke mam dotac 15 kwietnia
tez jetem senna i nie do zycia i czuje sie jakbym byla przeziebiona
To juz nie dlugo, obserwuj siebie i czekaj, jakies objawy sa oby nie na @ i nie ma innego wyjscia jak poczekac i ja tez czekam ale u mnie to jeszcze 9-10 dni .. spokojnie i wyluzuj -
Dzasti wrote:No to jak masz miec miesiączke na dniach to pozostaje Ci poczekac te 2 dni bo to nie tak dlugo i wszytko Ci się wyjasni miej test pod reka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 16:44
-
mia4444 wrote:Dzasti nie wiem czy mam się łudzić że jutro okresu nie będzie.
A mnie okropnie korci by zrobic test wczesniej na przyklad juz jutro ha ha .. mia4444, glowa do gory, zero smutku, zobaczysz co bedzie jak juz jutro ma być @ to zobaczysz a jak nie to test zrob ja nadal mam bol piersi .. i jakies zyly .. a spadla Ci temperatura ?
Cyn, nie raz i nie dwa widzialam na wykresach ze jednego dnia byl negatywny a drugiego juz pozytywny wiec jeszcze jutro zrob jak miesiaczka nie przyjdzie glowa do gory, dziewczyny co do ovufrienda to tak troche nie ufam ha ha bo wedlug mnie owulacje mialam wczesniej o trzy dni niz ovu mi to wskazal ale zobaczymy ja dzis relaks, dwa dni wolnego, wiec ogladam z narzeczonym film, jem dobre rzeczy i probuje dzis ponownie co nieco
Tajemnicz .. wiem ze to czekanie najgorsze, bo ja juz bym chciala wiedziec i zrobic juz jutro test a nie za 10 dni ale poczekamy i zobaczymy -
mia4444 wrote:Dzasti tak na 36,94 poczekaj kochana do daty miesiaczki. Ja robiłam wcześniej i minus i teraz się stresuje.
Ej to nie jest tak zle z temperaturą bedzie dobrze No i po "miłym" wieczorze .. pokłóciłam sie z moim ... oh zaraz normalnie sie z zlosci popłacze. Mia4444 postaram sie wstrzymac ale bedzie ciężko .. chyba teraz bym wolała nie byc w ciazy. -
No i tak jak przypuszczałam. Czekamy na wredną @. Moja temperatura dzisiaj to 36,6 wiec ponownie spadła o dwa stopnie. No ale nic. Żyje się dalej.
Mia4444 daj koniecznie znać co i jak
Dzasti wytrwałości kochana w odliczaniu do upragnionych II kresek! -
dzasti kochana bedzie dobrze, kazdy sie kloci czasem ... nie przemuj sie a dzidzia to najwspanialszy skarb...
ancys , dzasti ;( rano zajac przyniosl mi okres ... czyli 2018 moja kruszynka sie urodzi juz ......
zaczynam od poczatku. 2 dni przed malpa spadl mi tep do 36.82..
❤❤❤. -
mia4444 wrote:dzasti kochana bedzie dobrze, kazdy sie kloci czasem ... nie przemuj sie a dzidzia to najwspanialszy skarb...
ancys , dzasti ;( rano zajac przyniosl mi okres ... czyli 2018 moja kruszynka sie urodzi juz ......
zaczynam od poczatku. 2 dni przed malpa spadl mi tep do 36.82.. -
Przykro mi dziewczyny .. mam nadzieję ze następnym razem nie bedzie tak smutno mia4444 wiem ze maleństwo to skarb ale wczoraj mi wieczór nie poszedl po mojej mysli .. zobaczymy u mnie temperatura sie jako tako trzyma ... jest niby 36.8 ale bede pewnie miec ta wredna malpe ..
-
mia4444 wrote:kobietki. brzuch to mnie boli bardziej niz zawsze masakra;/;/;/u was malpy jeszcze nie ma wiec 3 mam kciuki
a jak zasilacie tu konto ? przez sms czy przelew ?
Mnie rano pobolewało podbrzusze ale bardziej po lewej stronie i teraz znowu kuje. Piersi wieksze, bolace i z żyłami .. dziwnie sie dzis czuje .. taka bez zycia.
Mia4444 jakie konto, o co chodzi ?