Dziwna miesiączka
-
WIADOMOŚĆ
-
Yass wrote:Coś szaleją w tym miesiącu, mi zaniknęła po 3 dniu, by wrócić w 4 wieczorem i 5 dnia z rana plamieniem.. Nie mogę coś tych moich okresów doprowadzić do normy, wyniki hormonów i usg w normach, dobre..
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja często tak mam, że 3 dzień wydaje się, że już koniec, by później na jeden dzień wrócić i 5 się kończy 🤷🏼♀️👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
JoannaWK wrote:Ja tez mam dziwny przypadek, przed okresem bole w pachwinach, rozdrażnienie, bole piersi, brzucha i nagle 2 dniowy okres. Drugiego dnia juz nic nie bolało. Trzeciega dnia usza, Czwartek dnia pare kropel. Nie wiem co o tym mysleć. Watpie by to była ciąża byłabym w niezłym szoku, ale boje sie ze cos sie dzieje niedobrego z moim organizmem. Test z moczu negatywny. Temp w pochwie 37 stp
Miałam w ostatnich dniach to samo. Dziwny dwudniowy okres. Wcześniej jakieś plamienie, którego też nigdy dotąd nie miałam. Test, niestety, negatywny. Nie wiem, co to mogło być. -
Cześć dziewczyny, szukałam w którym poście moge opisać problem ☺️ może któraś pomoże.
Miałam ostatnią miesiączkę 28.06 (mam założona spirale od stycznia, mam dwójkę dzieci rok po roku 🤭☺️) na pewno miesiączka bo trwała 6 dni, żywa krew, zapach. Z mężem się przytulaliśmy 21, 22. 06. Teraz miesiączka spóźnia mi się 4 dni, w środku mam brązowa krew od 3 dni .. A odkąd mam spirale to miałam cykle w punkt co 31 dni.. Nie wiem co się dzieje, czy owulacja była późno, czy mimo spirali jestem w ciąży... Ja zawsze wszystko zapisuję w kalendarzyku, każdy objaw, każdy śluz, bo nie możemy pozwolić sobie na 3 dziecko tym bardziej jak mamy taką małą różnice wieku..
Oczywiście dziś zadzwonię do gin, ale co o tym myślicie
Dziękuję 🌷
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Hej dziewczyny zaczynam się niepokoić dzis pierwszy dzień miesiączki a wygląda ona tak że na tamponie mam brązowe upławy a jak już pojawiła się krew to jest jej bardzo mało i zostaje w środku . Wiem że mam miesiączkę tylko dlatego że mam tampona . Poprzednia miesiączka też zatrzymała się w środku, czy powinno mnie to niepokoić?? Dodam że z mężem od dawna (4 lat) staramy się o dzidziusia ale nie wychodzi mam 35 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca, 17:49
-