Dziwna miesiączka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej może ktoś miał podobnie i coś poradzi. Dostałam miesiączkę w 28dc tak jak powinna być w 11dc12dc 13dc 14 dc 15dc staraliśmy się z mężem o ciąże wszystko super aż tu nagle w 17dc znowu krwawienie nie było zbyt obfite ale też nie było to plamienie wszystko czysta krwią dziś 20dc czysto. I teraz zastanowią mnie czy to już nowy cykl bo jak zaznaczam w aplikacji lekkie krwawienie to włącza mi nowy cykl czy jednak coś się pomieszało i to jeszcze stary cykl i za tydzień znowu dostanę znów miesiączkę 🤔
-
Krwawienia między miesiączkowe maja różne przyczyny może to być nowy cykl ale wtedy krwawienie musi trwać minimum 3 dni może być to owulacja a MOŻE BYĆ zagnieżdżenie
Ala1215, Maliina lubią tę wiadomość
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Jakieś to wszystko dziwne trochę szybko jeśli chodzi o zagnieżdżenie za mocne na plamienie owulacyjne więc zostaje nowy cykl chyba jeszcze zobaczę czy za tydzień dostanę miesiączkę czy nie 🤔 pierwszy raz mi się coś takiego zdążyło aż jestem w szoku i trochę się martwię że to coś niedobrego 😔
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dzisiaj mam 37 dzień cyklu, owulacja według aplikacji 22 dzień (dość długi cykl w tym miesiącu, najczęściej mam 29/30 dni). Wczoraj miałam lekkie krwawienie, jakby początek miesiączki, lecz po kilku godzinach ustało. Dzisiaj tylko dużo śluzu. Test ciążowy negatywny, zrobiłam bo myślałam ze to może to krwawienie związane z zagnieżdżenie zarodka. Co robić?
-
Ala1215 wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj mam 37 dzień cyklu, owulacja według aplikacji 22 dzień (dość długi cykl w tym miesiącu, najczęściej mam 29/30 dni). Wczoraj miałam lekkie krwawienie, jakby początek miesiączki, lecz po kilku godzinach ustało. Dzisiaj tylko dużo śluzu. Test ciążowy negatywny, zrobiłam bo myślałam ze to może to krwawienie związane z zagnieżdżenie zarodka. Co robić?
Ala1215 lubi tę wiadomość
-
Karola1688 wrote:Jakieś to wszystko dziwne trochę szybko jeśli chodzi o zagnieżdżenie za mocne na plamienie owulacyjne więc zostaje nowy cykl chyba jeszcze zobaczę czy za tydzień dostanę miesiączkę czy nie 🤔 pierwszy raz mi się coś takiego zdążyło aż jestem w szoku i trochę się martwię że to coś niedobrego 😔
-
Jak masz pęcherzyk 18 to pewnie owulacja i miesiączkę dostaniesz za 12 - 16 dni. Oczywiście nie zaszkodzi się starać 😉 nasz organizm to niestety nie zegarek i bywa różnie. Ja mierze temperaturę i widzę że właśnie po tym dziwnym krwawieniu spadła i utrzymuje się na niski poziomie więc nie długo pewnie owulacja. Ah co za życie zawsze odwrotnie 😔
Maliina lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam dziwny przypadek, przed okresem bole w pachwinach, rozdrażnienie, bole piersi, brzucha i nagle 2 dniowy okres. Drugiego dnia juz nic nie bolało. Trzeciega dnia usza, Czwartek dnia pare kropel. Nie wiem co o tym mysleć. Watpie by to była ciąża byłabym w niezłym szoku, ale boje sie ze cos sie dzieje niedobrego z moim organizmem. Test z moczu negatywny. Temp w pochwie 37 stp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2022, 11:20
Sisi35 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo.
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
Karola1688 wrote:Hej może ktoś miał podobnie i coś poradzi. Dostałam miesiączkę w 28dc tak jak powinna być w 11dc12dc 13dc 14 dc 15dc staraliśmy się z mężem o ciąże wszystko super aż tu nagle w 17dc znowu krwawienie nie było zbyt obfite ale też nie było to plamienie wszystko czysta krwią dziś 20dc czysto. I teraz zastanowią mnie czy to już nowy cykl bo jak zaznaczam w aplikacji lekkie krwawienie to włącza mi nowy cykl czy jednak coś się pomieszało i to jeszcze stary cykl i za tydzień znowu dostanę znów miesiączkę 🤔
Karola a miałam jakieś objawy, bole? I jak sytuacja sie rozwineła?
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
JoannaWK wrote:Karola a miałam jakieś objawy, bole? I jak sytuacja sie rozwineła?
-
Karola1688 wrote:Wszystko było jak przy normalnej miesiące tylko krew była taka czysta bez skrzepów. W sumie chyba był to normalny okrs dla pewności zrobiłam test wyszed negatywny i temperatura też wskazuję że to kolejny cylkl. Widocznie tak czasem bywa może jak człowiek się stara o dziecko to bardziej zwraca na wszystko uwagę i tyle.
Rozumiem u mnie tez okazało się ze to dziwny okres 😕
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
I ja się dołączę, bo ta moja miesiączka w tym cyklu woła o pomstę do niebios. Dziś 3 dzień i się skończy, bo tylko plamienie (zazwyczaj miałam 5 dni, chociaż od pół roku mam skąpsze okresy ale nigdy nie mniej niż 4 dni). Pierwszy dzień jedynie krwawienie od razu z grubej rury z mega bólami..
-
Yass wrote:I ja się dołączę, bo ta moja miesiączka w tym cyklu woła o pomstę do niebios. Dziś 3 dzień i się skończy, bo tylko plamienie (zazwyczaj miałam 5 dni, chociaż od pół roku mam skąpsze okresy ale nigdy nie mniej niż 4 dni). Pierwszy dzień jedynie krwawienie od razu z grubej rury z mega bólami..
Tez tak miałam. Najwidoczniej wszystko jest możliwe 🤷🏼♀️ Organizm lubi płatać figle.
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
JoannaWK wrote:Tez tak miałam. Najwidoczniej wszystko jest możliwe 🤷🏼♀️ Organizm lubi płatać figle.
Coś szaleją w tym miesiącu, mi zaniknęła po 3 dniu, by wrócić w 4 wieczorem i 5 dnia z rana plamieniem.. Nie mogę coś tych moich okresów doprowadzić do normy, wyniki hormonów i usg w normach, dobre.. -
Czasem może być tak, że jakiś drobny czynnik wpływa na nasz organizm, stres, wysiłek fizyczny, nieprzespana noc. Nie zwracamy na to uwagi, a jednak odbija się to na naszym funkcjonowaniu 🤔