X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwne długie plamienie
Odpowiedz

Dziwne długie plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andjeee1234 Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam nadzieję że widać mój wykres (jestem tutaj nowa, nie ogarniam jeszcze wszystkich funkcji:)) bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego dziwacznego wykresu. Moje cykle są raczej długie 35-40dni. Przeważnie byłam w stanie "wyczuć" owulację. W tym miesiącu dzieje się coś dziwnego, mam jakieś dziwne plamienie od tygodnia. Dodam tylko że plamienie okołoowulacyjne zdarzyło mi się dwa razy w poprzednich cyklach i trwało 2 dni, nigdy wcześniej nie miałam żadnych plamień. Czy któraś z was się z czymś takim spotkała? Czy ktoś wie co to może być?

• Zuzzka Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że najlepiej skonsultować to z lekarzem ;) Nie ma co patrzeć na innych, każda z nas jest inna ;)

Zuzzka
  • Andjeee1234 Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzzka wrote:
    Myślę, że najlepiej skonsultować to z lekarzem ;) Nie ma co patrzeć na innych, każda z nas jest inna ;)
    Wiem, do lekarza się wybieram, po prostu miałam nadzieję że ktoś tutaj już był w takiej sytuacji i może się wypowiedzieć czy to okazało się czymś poważnym.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ