Dziwny, plaski wykres. Ktos tak mial?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, prosze zerknijcie na moj biezacy wykres. Nigdy wczesniej takiego nie mialam. Jest mega stabilny, skok po owu i... no wlasnie, co to jest? i czy ktos tak mial, no i oczywiscie czy z czegos takiego sa jakies szanse??
dodam, ze termometr na pewno jest sprawny, i ze zawsze przed 4 rano mam temp nizsza, a o 7 zawsze wsrasta do magicznego 36.8
Z gory dziekuje za odpowiedzi -
nick nieaktualny
-
Aga241 wrote:vanessa moglabys ponownie spojrzec na moj wykres..jednak w tym cyklu owu f zaznaczyl mi owulacje ale moze widzisz na nim cos wiecej ?
Jeżeli szczyt śluzu był 19 dc to pierwsza wyższa temp jest 22 dc (nie tak jak OF wyznaczył) a jeżeli szczyt śluzu miałaś 22 dc to faza wyższych temp. rozpoczyna się 23 dc czyli tak czy siak OF źle wyznaczył okres płodny i niepłodny.
Dni płodne skńczyły się wczoraj albo skończą się jutro lub po jutrze. -
witam. proszę spójrzcie na te moje temperatury. mam termometr zwykły elektroniczny i wykres wygląda podobnie do soni18a. mam nadzieję , że jeszcze odbije, ale obserwacja i nadzieja mnie dobija. mam zwykle niską temperaturę przez tarczyce, ale badam ja regularnie zaraz po przebudzeniu. jaki jeszcze oprócz termometru może być powód?
-
sylvia007 wrote:Mój wykres to już całkiem linia prosta, od owulki ciągle 36,9. Liczę po cichu, że skończy się jak u soni18a
-
sylvia007 wrote:Mimo to nie zdziw się jak dostaniesz kilka próśb o interpretację wykresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:39
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:No interpretować wykres moge ale jak ktoś prosi żeby napisać kiedy była owulacja to mi ręce opadają. Przecież nie jestem wróżką
-
witam was
moze mi ktos tez pomoze zinterpretowac moja tamperaturke, od razu mowie ze u mnie ciezko obserwowac sluz albo ja nie umiem:)
w kazdym razie przedstawie moje temperaturki:
od 1 do 4 dnia cyklu tempka 36.0
5-36,2
6 i 7- 36,2
8-36,1
9,10,11,12,13-36,2
14-36,4
15-36,0
16-36,2
17-36,3
i czy dobrze mysle ze jesli byla owulacja to 14 dnia cyklu wlasnie??
czy jak to jest??oswiecie mnie;) -
A czy ten skok to nie powinny być 3 wyższe temp. Bo u Ciebie to tylko jeden dzień była wyższa a potem spadła do podstawowej 36,2. Ale ja specem nie jestem. Raczej obserwuję wykresy innych dziewczyn i staram się czegoś nauczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 21:23
-
iwonka1077 wrote:witam was
moze mi ktos tez pomoze zinterpretowac moja tamperaturke, od razu mowie ze u mnie ciezko obserwowac sluz albo ja nie umiem:)
w kazdym razie przedstawie moje temperaturki:
od 1 do 4 dnia cyklu tempka 36.0
5-36,2
6 i 7- 36,2
8-36,1
9,10,11,12,13-36,2
14-36,4
15-36,0
16-36,2
17-36,3
i czy dobrze mysle ze jesli byla owulacja to 14 dnia cyklu wlasnie??
czy jak to jest??oswiecie mnie;) -
hmmm ale ostatnio mam cykle 30 dniowe bo ogolnie mam nieregularne zapomnialam napisac ze testy ovulacyjne tez robie i nic mi na razie z nich tez nie wynika bo pokazuja ta druga slabsza kreske czyli negatywny, ja sie zastanawiam czy to nie jest po prostu cykl bezowulacyjny????
-
iwonka1077 wrote:hmmm ale ostatnio mam cykle 30 dniowe bo ogolnie mam nieregularne zapomnialam napisac ze testy ovulacyjne tez robie i nic mi na razie z nich tez nie wynika bo pokazuja ta druga slabsza kreske czyli negatywny, ja sie zastanawiam czy to nie jest po prostu cykl bezowulacyjny????
Jeżeli masz cykle 30 dniowe (lub dłuższe) to w 17 dc możesz być jeszcze przed owulacją. Śluz by więcej "powiedział" w połączeniu z temp.
A jaka to nieregularność? Tzn iludniowe masz wahania cyklu?
To za wcześnie na stwierdzanie czy bezowulacyjny