Dziwny, plaski wykres. Ktos tak mial?
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm po zabiegu po 30 dni a ostatni 40 nawet ale tak srednio ok 34 dzien dostaje 30 najwczesniej, u mnie po zabiegu i ogolnie po pierwszym dziecku to ciezko z tym sluzem, czasem jak jest go sporo to zauwazam a tak to centralnie musze sie zmacac w srodku dobrze ale raczej nie prowadzilam nigdy obserwacji sluzu wstawanie nocne do dziecka i rano jestem padnieta ledwo tempke mierze:)
ale jak zaszalam w ciaze z poronionym dzidziusiem to serduchowalismy 12 i 23 dnia cuklu wiec moze jestem jednak przed owulka sama juz nie wiem;( -
No wiem u mnie czasem jest taki sluz ze latwo go rozpoznac a czasem no niestety nie w tym cyklu jakos malo go i ciezko mi swierdzic jaki on jest
no nic jeszcze porobie testy do konca tygodnia i zobaczymy co bedzie..... -
iwonka1077 wrote:No wiem u mnie czasem jest taki sluz ze latwo go rozpoznac a czasem no niestety nie w tym cyklu jakos malo go i ciezko mi swierdzic jaki on jest
-
Ja to sprawdzam śluz podczas sprawdzania szyjki, bo u mnie w pierwszej połowie cyklu nic na zewnątrz nie wypływa. Tego śluzu płodnego też jakoś mało się wydaje
-
Ja też zawsze myślałam że nie mam sluzu w ogóle w niektórych cyklach a jak zaczęłam obserwacje modelem Creightona to okazuje sie że mam śluz tylko w małych ilościach trudnych do zauważenia bez dokładnej obserwacji. Oczywiście nie mam go wystarczająco dużo bo indeks śluzowy powinno sie mieć co najmniej 10 a ja mam około 7
-
nick nieaktualny
-