X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które się bardziej na tym znają, czy możecie spojrzeć na mój wykres..;/ bo chyba oszalał mój organizm :/ Ovu, była/ nie była? jeśli tak to kiedy? ;>

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Wg mnie miałaś owulację około 12 doby.

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mało masz jeszcze danych. Wg mnie śluz świadczy o okresie płodnym. Żeby móc cokolwiek zinterpretować trzeba czekać na 3 wyższe tempki po szczycie śluzu (lub szyjki, jeśli badasz). Szczyt śluzu był albo wczoraj albo jeszcze będzie.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na moje to albo 12dc albo dopiero owu bedzie, ilu dniowe masz cykle?

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 26 dniowe :)

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ