Interpretacja temperatur
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja majac ogromne problemy z okreslniem szczytu sluzu wg Rotzera, czyli ze szczytem jest ostatni dzien, gdy sluz jest dobrej jakosci, a nastepnego dnia i w kolejnych jest juz relatywnie gorszej jakosci, ale nadal moze miec oznaki plodnosci. Pod tm wzgledem olalam Rotzera i sklonilam sie do Bilingsow, bo tam dniem szczytu sluzu jest ostatni dzien gdy sluz ma jakiekolwiek znamiona plodnosci. Jest mi duzo prosciej. U Ciebie bylby to 18 dc (jesli sluz nie powroci).
-
nick nieaktualnyja mam tylko nadzieję, że nie mam cykli bezowulacyjnych
Stosuję tą metodę tylko jako pomoc w planowaniu rodziny, bo jako antykoncepcję bałabym się. Czytałam na forach internetowych, że dziewczyna na studiach analizowała wykresy kobiet które zaszły w ciąży w czasie gdy wspolzyly po 3 dniu skoku(czyli teoretycznie okres niepłodny) i że nawet dokładnie mierzona temp. lubi płatać figle -
nick nieaktualnypatrząc na śluz z 13 dc myślałam że już mogła być ale po tym cholernie wodnistym i bolących piersiach czy bólu jajnika przy siadaniu myślę że mogła być wczoraj- może być dziś po jutrze, tylko w tum momencie oznaczałoby to, ze bardzo późno mam owulację, cholerka, mogłam kupić więcej testów owulacyjnych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! Dziś jest mój 33 dc. Ogólnie moje cykle trwają 27/28 dni. W 13 dc została potwierdzona owu przez gin. Zawsze wiedziałam, że po wyznaczonej owu za 12 dni przyjdzie @. Dzisiaj jest 20 dpo i jak narazie @ nie ma (czyli mniej więcej 8 dni spóźnienia). Temperatury mam na pewno powyżej linii podstawowej.
Chciałabym, aby w tym cyklu w końcu się udało, ale wiem, że nie ma co się za wcześnie napalać... w 15 i 17 dpo testy negatywne. Bardzo proszę kogokolwiek o spojrzenie na mój wykres i podpowiedział czy przy moich temp. mogę mieć nadzieję?
Jeżeli chodzi o objawy to jako tako ich nie mam: od 3 dni lekki ból piersi, kłucie w podbrzuszu i tyle. Zdziwiły mnie jedynie plamienia po owu i brak PMS (zawsze 2 tyg. przed @ go miałam). Dziękuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-