Interpretacja wykresu gdzie owulacja?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eja89 wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie wzrostu temperatury po owulacji, a mianowicie 3 dzien z rzedu rosnie mi temperatura 36,33 36,48 36,66 dodam ze dotychczas mialam niskie wartości około 36,03-36,18 a nawet mniej. Ovufriend wyznaczył mi owulacje w 15 dc. Ale czy rosnaca temperatura świadczy że owulacja się odbyła?
-
Dastiny wrote:Może podskoczy jeszcze i OF oznaczy owu z opoźbieniem, ja miałam taką nadzieje ale chyba pierwszy raz obserwuję dziwny bezowulacyjny a za ciebie trzymam kciuki 💪
Tempka skoczyła i trzyma się wysoko,noi OF 2 dni temu zmienił owu na 13dc,choć 2 dni później spadek,więc raczej niemożliwe,może była 15dc🤔
Enigvaa,
Ja miałam najwcześniej owu w 9dc,ale czytałam że zdarzają się też w 7-8dc.Musisz zobaczyć za kilka dni,mi OF zmieniał kilka razy dzień owu,a inna apka od razu pokazała w 13dc.Jak widać nie zawsze to takie oczywiste😐testy owu pomagają,a najlepiej monitoring.Możesz też 7dni po domniemanej owu sprawdzić progesteron.Ja też nie jestem pewna kiedy była i nie wiem kiedy proga zbadać -
cześć.
Jestem tu nowa i proszę was o pomoc, może któraś z was była w podobnej sytuacji. A mianowicie:
13dc byłam na monitoringu u mojej gin. na lewym jajniku pokazał się duży pęcherzyk 27-28 mm, odstałam informację ze pęknie lada moment. Z wykresu skok wystąpił 17 dnia cyklu, wiec owulacje była dzień lub dwa wcześniej zresztą tak samo wynika z obserwacji śluzu. Natomiast wczoraj byłam na wizycie tj. 22 dc a Pani gin mówi o pięknej owulacji z lewego jajnika i że jest "świeża", miała miejsce np. wczoraj. Proszę doradźcie czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Nie wiem co mam o tym myśleć....
Staramy się już ponad dw lata....
Pozdrawiam. -
Hej dziewczyny, potrzebuje pomocy w interpretacji wykresu. Czy któraś Was mogłaby zerknąć na mój wykres ??
https://zapodaj.net/5b6d6f5db2bba.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 08:55
👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
Annja wrote:Hej dziewczyny, potrzebuje pomocy w interpretacji wykresu. Czy któraś Was mogłaby zerknąć na mój wykres ??
https://zapodaj.net/5b6d6f5db2bba.png.html
Hej.Narazie nic nie można powiedzieć oprócz tego że owu nie było.Śluz i szyjka płodne,ból owulacyjny wiec może owu dziś/jutro.Zobaczysz za kilka dni.Kciuki👍 -
Anka.Ja wrote:I jak dzisiaj Twój wykres?
Dziś temp 36,54 wczoraj było 36,50 ... nic nie Czaje. Śluz taki lepki się wydaje, nie rozciągliwy. Szyjka bardzo wysoko, i tak jakby średnio otwarta, wczoraj wydawała się bardziej otwarta niż dziś. Nie wiem co myśleć, szkoda ze nie mam testu owu ...👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
Cześć dziewczyny, jestem tu pierwszy raz.
Pomożecie mi zinterpretować wykres?
Apka dość późno pokazuje mi, że była owulacja. Trudno mi też tu się połapać bo robiłam dodatkowo testy owulacyjne i w dniu kiedy test był negatywny apka wyznaczyła mi owulacje.
Temp.mi dziś spadła i jutro pewnie będzie @
Staramy się na razie 4 miesiąc, owulacje niby są ale bez skutku.
Nie wiem czy dobrze wklejam wykres.
-