X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wykresu- pomocy!
Odpowiedz

Interpretacja wykresu- pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny ! Dziwna sprawa dzisiaj mi się przydarzyła !!!! Otóż ostatnio temperatura mi spadała i byłam pewna że dostałam dzisiaj okres to znaczy że po porannym przytulaniu z mężem , mąż zauważył krew , po ptarciu się wyglądało to jak różowe plamienie, nie była to świeża krew mocno czerwona tylko jak upławy podbarwione krwią więc myślałam juże mam okres, a od porannej sytuacji ani śladu okresu !!!!!! Co się dzieje ???? Nie wiem co mam już myśleć :/ :/

• Shelby Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisząc na bieżąco przyszła @
    Tak więc zaczynamy kolejny cykl to już 8.

• staraniowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shelby - wiem co czujesz... Mój obecny to 8 cykl starań, właśnie sobie z tego zdałam sprawę. W końcu się uda, musi być dobrze!

Tymczasem ja modlę się o wzrost porannej temperatury... Wczoraj w trakcie przytulania z mężem bolał mnie lewy jajnik... Ten sam, który w lutym wydał z siebie jajo, które niestety nie dotarło w dobre miejsce... Mam poczucie, że to był dzień owulacji. Skok temperatury w najbliższym czasie by to potwierdził. Nie zdzierżę bezowulacyjnego cyklu...

Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
    03.2016 - ciąża pozamaciczna
    07.2017 - ciąża biochemiczna
    01.2019 - poronienie w 9 tc...
    Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shelby ściskam Cie mocno ! ♡

• Shelby Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Starania trzymam kciuki żeby tempka podskoczyla do góry !

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ