Jak rozpoznać czy moje cykle są owulacyje?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie dzis dostałm @ rano bardzo bolał mnie prawy jajnik, w zasadzie nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi a z tego co piszecie powinnam była, człowiek całe życie się uczy.
Kupiłam testy owu i planuje rozpocząć testowanie tylko nie bardzo wiem czy od 14 dnia to jest wystarczający czas? Wiecie może?? -
Radzę ok 12 dnia, ja robię nawet wcześniej i widzę jak kreska ciemnieje, do tego pojawić się powinno trochę więcej śluzu niż zwykle. Ja ok 12-13 dnia mam zwykle najciemniejszą i wiem że za chwilę teoretycznie powinna być owulacja. Dokładniej bez USG nie da się już tego zmierzyć
-
nick nieaktualny
-
witam dziwczyny pozwolę się podłaczyć pod temet z pytaniem apropo owulacji. Dzisiaj mam 22 dzień cyklu w okolicach 20 dnia zawcze odczuwałam ból owulacyjny w tym miesiacu od 16 dnia przyjmuję duphaston i nie miałam bólu owulacyjnego. Wydaje mi się ze lakarz nie potrzebnie mi go przepisał twierdzac że ma pco bo zawsze miaął regularne miesiaczki i nie wiemco z tym fantem zrobic, tzn. wiemze musze zmienić lekarza jeśli wymyśla mi pco po 5 latach regularnych wizyt u niego... Czy któras jak przyjmowała duphaston to miala prolem z miesiączką?sylwia1808
-
witam dziwczyny pozwolę się podłaczyć pod temet z pytaniem apropo owulacji. Dzisiaj mam 22 dzień cyklu w okolicach 20 dnia zawcze odczuwałam ból owulacyjny w tym miesiacu od 16 dnia przyjmuję duphaston i nie miałam bólu owulacyjnego. Wydaje mi się ze lakarz nie potrzebnie mi go przepisał twierdzac że ma pco bo zawsze miaął regularne miesiaczki i nie wiemco z tym fantem zrobic, tzn. wiemze musze zmienić lekarza jeśli wymyśla mi pco po 5 latach regularnych wizyt u niego... Czy któras jak przyjmowała duphaston to miala prolem z miesiączką?sylwia1808
-