X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak wypełnić wykres
Odpowiedz

Jak wypełnić wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bunia211 Znajoma

Wysłany: 11 maja 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, byłam na tej grupie z dobre 3 lata temu gdy staraliśmyy sie o 1 dzidzi. udało sie i teraz planujemy 2 i chcialam znow aczać robić wykres tylko nie umiem nic dodac bo pierw wychodzi ze nie idzie zrobic korekt bez premium potem wyskakuje etykieta ale jak ją juz wypelnie i pisze tylko anuluj to jak to dam to nic nie ma dalej jak mam to dodac?? pomówcie przypomnijcie.

bunia211
  • Evli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba wykupić abonament, inaczej nie można prowadzić wykresu :/

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
  • bunia211 Znajoma

Wysłany: 12 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak go wykupić. bo tam wyskakuje mi tylko karta kredytowa a ja nie posiadam takowej. nie umiem zmienic na przelewe internetowy.

bunia211
  • walbi Znajoma

Wysłany: 14 maja 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musi być karta kredytowa, może być zwykła do konta :)

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ