X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jakie szanse?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jak myślicie jakie szanse w tym cyklu? Od 3 do 8 dnia byłam stymulowana clostilbegytem, we wtorek ok 12 przyjełam zastrzyk Ovitrelle (owulacja potwierdzona w środę rano). Od jakiegoś czasu przyjmuję oviarin i pregnę plus. Temperatury takie jak na wykresie. Śluz od owulacji wodnisty, wczoraj sucho i widoczny spadek temperatury. Dzisiaj znowu wodnisty. W 8 dni po owulacji beta negatywna, progesteron 13,02. Dzięki za pomoc! :)

90adc35731799f8297b22e6ef0eccb48.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 09:26

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ