kiedy ta owulacja
-
WIADOMOŚĆ
-
czy ktoras z was moglaby pomoc mi w zinterpretowaniu mojego wykresu? czy ta owulacja w koncu byla czy nie ? mozliwe jest to zeby po owulacji byl taki spadek tempki? na ciaze nawet nie licze bo graniczylo by to z cudem ale co jest grane?? prosze o pomoc Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 00:01
-
ogladalam wykresy i bezowulacyjne maja jeden poziom temperatur albo strasznie fiksuja.. u mnie widac ze jest faza wyzsza i nizsza. @ dalej nie ma, piersi mam tylko pelne juz od kilku dni, ponad tydzien w sumie. jak na @ i tak caly czas. czekam na wasze opinie.
-
nick nieaktualny
-
black.devile wrote:ogladalam wykresy i bezowulacyjne maja jeden poziom temperatur albo strasznie fiksuja.. u mnie widac ze jest faza wyzsza i nizsza. @ dalej nie ma, piersi mam tylko pelne juz od kilku dni, ponad tydzien w sumie. jak na @ i tak caly czas. czekam na wasze opinie.
ale kochanie ja nie wiem gdzie Ty widzisz u siebie faze wyzsza i niższa, bo ja jej nie widze.. nie ma dwufazowosci. To cykl bezowulacyjny na bank -
dzieki dziewczyny za odpowiedz. nie znam sie na wykresach wiec pytam i ogladalam tez inne . dopiero zaczynam przygode z mierzeniem tempki. wiem jak wygladal moj wykres w ostatnim cyklu a jak teraz i zglupialam teraz, ale podejrzewalam ze jest bezowulacyjny.
-
Dziewczyny, u mnie szyjka jest cały czas miękka i wysoko albo średnio wysoko ale zamknięta i doopa. Brzuch co jakiś czas lekko zaboli na @ i to by było na tyle. Musze zrobić ponownie wyniki no mam tendencje do cykli liczących ok 50-60 dni. Także bomba!
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Dziewczyny, u mnie szyjka jest cały czas miękka i wysoko albo średnio wysoko ale zamknięta i doopa. Brzuch co jakiś czas lekko zaboli na @ i to by było na tyle. Musze zrobić ponownie wyniki no mam tendencje do cykli liczących ok 50-60 dni. Także bomba!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:07
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Jak robiłam wcześniej hormony to wszystkie idealnie w normie a cykle po 60 dni wczoraj pisałam do mojego lekarza ale dopiero może przyjąć mnie w październiku. Przede wszystkim musze zrobić AMH i prolaktyne.
-
nick nieaktualnypodobno na owulke kobieta jest atrakcyjniejsza dla partnera,ale to chyba nie ja ,przed owu pryszcz na pryszczu to juz wiem ze sie zbliza wielkimi krokami,jajniki mi jeżdzą jak oszalale raz jeden,raz dugi,ale przewaznie lewy,( a w prawdopodobną owulacje mam zawsze 0,2 kreski mniej,nastepnego dnia wysoki skok.np.w owu 36,3,nastepnego dnia 36,7 i juz jak skoczy tak sie utrzymuje do @)dzien po skoku tempki bolą mnie juz piersi i tak az do @.a organizm obserwuje od pół roku.jednak jak ciazy nie bylo tak nie ma.a cykle jak w zegarku
-
tylko ja wrote:podobno na owulke kobieta jest atrakcyjniejsza dla partnera,ale to chyba nie ja ,przed owu pryszcz na pryszczu to juz wiem ze sie zbliza wielkimi krokami,jajniki mi jeżdzą jak oszalale raz jeden,raz dugi,ale przewaznie lewy,( a w prawdopodobną owulacje mam zawsze 0,2 kreski mniej,nastepnego dnia wysoki skok.np.w owu 36,3,nastepnego dnia 36,7 i juz jak skoczy tak sie utrzymuje do @)dzien po skoku tempki bolą mnie juz piersi i tak az do @.a organizm obserwuje od pół roku.jednak jak ciazy nie bylo tak nie ma.a cykle jak w zegarku
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Myślę że możecie zbadać żołnierzyki u Twojego partnera/męża. Tylko pozazdrościć takich cykli. Ja od zawsze miałam z nimi problemy. To nasz 3 cykl starań. Stosowałam wcześniej antykoncepcję ale o małym stężeniu hormonów wiec można było działać od razu. Pierwszy cykl 32 dni, następny 42. Teraz 41, w sumie teraz zaczął się 42 a brzuch od czasu do czasu pobolewa i dużo śluzu od jakiegoś czasu już, tak ślisko tam jest. Ale to nie jest możliwe żeby była fasolka przy tak niskiej temperaturze. I weź tu człowieku bądź mądry i zrozum... Ehh
3 cykl staran to poczatek,takze spokojnie.a jezeli chodzi o temperatury to wcale nie musi byc wysoka zdarzaja sie ciaze przy temperaturach 36,5 36,7,wiec temp.wcale nie musi byc blisko 37 czy ponad łykasz wiesiolka na śluz ? partner coś bierze jakieś witaminy? mój łyka pro men na ruchliwosc,jakosc i ilosc zołnierzyków -
nick nieaktualny
-
No pewnie ze to nie problem bo moja mama ma 42 lata i za 2 tygodnie przyjdzie na świat moja druga siostra udało im się od razu ja mam 20 lat a mój narzeczony 22. Nic nie lykamy. Śluzu mam dużo jak na taki cykl. Śmieje się ze mam mokro w majtach haha bo tak leci. U mnie tempka od paru dni waha się między 36.3 a 36.4 i nie mam typowych boli jak na @, tylko czasem takie klucia. Może zrobie jutro test ale jestem prawie a raczej na pewno ze nie będzie dwóch kresek. Wiem ze 3 cykl to początek ale wiadomo ze chciałoby się od razu
-
nick nieaktualnykurde belek jasne ze by sie chcialo!!!!!!jak ja pomysle ze moglabym byc w 6 mies.to krew mnie zalewa!no ale trudno trzeba czekac.kurcze a moze ten twoj sluz to jednak dzidziulek:) rob rano test czekam na efekty i trzymam mocno kciukasy!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:34