Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kochane proszę wypowiedzcie się
Odpowiedz

Kochane proszę wypowiedzcie się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może wy macie jakieś wytłumaczenie. Zmierzylam sobie właśnie tak z głupia temp i co. Temp mierzona pod pachą 36.5 2 pochwie 37.7. Ja wiem ze ta druga jest wyższa od pierwszej i to normalne. Ale aż tak? Nie jestem ani przeziębiona ani chora leków nie biorę nie piłam :-) Myślicie że to normalne? Proszę poradźcie coś.

• zaneta880 Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pochwie temp. jest wyzsza niz pod pacha ok 0.5 a czy byla jakas duza roznica czasowa miedzy mierzeniem temperatury pod pacha a w pochwie

zaneta880
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że może tak być, ja mierzyłam w ustach i pod pachą kiedyś i też byłam zdziwiona różnicą. Nie pamiętam jaka była, ale duża. Wtedy to zrozumiałam, że naprawdę ma duże znaczenie gdzie się ją mierzy.

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty się w ogóle nie zastanawiaj nad temperaturą pod pachą, mierz w pochwie codziennie i po stresie. To jest bardziej miarodajne.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ