Mierzenie temperatury w trakcie okresu
-
Przepraszam jeżeli powtarzam pytanie, ale dopiero dzisiaj założyłam konto i nie mogłam znaleźć podobnego tematu.
Moje pytanie - zwykle mierzę temperaturę waginalnie termometrem elektronicznym, czy w trakcie okresu kontynuować pomiary czy zrobić przerwę?
Dziękuję za odpowiedź!
Mały Ryś -
ja ogólnie przez 6 cykli mierzyłam temperaturę ale strasznie mnie to dołowało, raz rosła raz malała. miałam totalną schizę a ciąży brak, obecnie od 3 cykli chodzę na monitoring i na tym opieram swoją owulację i czuję się psychicznie lepiej, nie stresuje mnie poranne wstawanie.02.2010 - synuś
09.2013 - Aniołek 8 tc
06.2014 - Aniołek 14 tc -
Ja pewnie po takim czasie też bym się zaczęła stresować, ale to dopiero mój pierwszy miesiąc starań więc na razie chcę popróbować temperaturą i naturalnymi obserwacjami. A Ty Kasiu jak często chodzisz na monitoring i w którym dniu cyklu to się robi?
Mały Ryś -
nick nieaktualny
-
A ja mam komputer cyklu i w instrukcji jest napisane, zeby mierzyc od 1 dnua cyklu do zakończenia fazy płodnej, czyli w trakcie okresu tez. Tak mierzylam i poprzednim razem zaszlam w ciąże w 2. Cyklu starań, a w 1. Z użyciem komputera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:21
-