Mój wykres
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.. Bardzo proszę, zerknijcie na mój wykres... temperatura stoi w miejscu.. Na waszych wykresach ładnie idzie w górę. Sama nie wiem co myśleć.. Bolą mnie jajniki, głowa no i ten biały jak balsam do ciała śluz... sama nie wiem co myślec.. zwariuję!Moje Kochane Małe Szczęście :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
termin @ na 2 stycznia.. dzis jest 9 dzien od owulaci robilam 2 testy, wyszly negatywne.. Po jakims czasie pojawił się cień cienia na obu wykresach.. sama nie wiem co o tym myslec. w ulotce jest napisane ze powyzej 10min wynik jest nieaktualny, więc narazie nie uwzględniam tych testów.. trochę zaluje ze je zrobilam, no ale cóz stało się.. Może jest za wczesnie na testowanie.. Jajniki bolą mnie gdzies od 5 dni jak na @, a jeszcze 5 dni do okresu...Moje Kochane Małe Szczęście :*
-
nick nieaktualny
-
-
Madzia mam nadzieję że tempka dzis wzrosła w porównaniu do wczorajszej?
koczek o co chodzi u Ciebie? jesteś świeżo po owulacji narazie musisz czekac i dmuchac zeby tempk sie ładnie pięła powodzeniaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
koczek na testy zbytnio nie zwracaj uwagi
a ten detektor też traktuj z przymrużeniem oka
on pokazuje zawsze od kiedy pojawią sie oznaki płodne do potwierdzenia owulacji a potem już ciagle niepłodneOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
heheh koczek wiem coś o tym
ja tez w pierwszą ciąże zaszłam w pierwszym cyklu pomimo ze lakarze mówili mi ze sama nie zajde hehe
a teraz mimo obserwacji..?
ile lat ma Twoje dziecko?Oliwka 2006