X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nietypowe objawy owulacji?
Odpowiedz

Nietypowe objawy owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kajulkasm Nowa

Wysłany: 19 maja 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    owulację miewam zwykle 15 dc, czasem się przesuwa w jedną lub w drugą stronę. Od 12 dc śluz płodny, wczoraj (16 dc) temperatura podniosła mi się o 0,1*. Od trzech dni odczuwam bóle w macicy. Zwalałam to na ból owulacyjny, bo w tamtym miesiącu strasznie przy nim cierpiałam. Pochwa też pobolewa. Dzisiaj przy porannym sprawdzaniu śluzu okazało się, że jest bardzo gęsty, biały, raczej lepki, trochę jak mleko. Wczoraj był zwykły rozciągliwy. Szyjka miękka, wysoko, otwarta.
    I teraz moje pytania: czy podczas owu temperatura może podnieść się tylko o 0,1 (zwykle u mnie podnosiła się o 0,2)? Czy ten biały śluz to po prostu bardzo zintesyfikowany kremowy niepłodny (już zdarzało się, że miałam w dniu owu kremowy), czy też może oznaczać co innego (ciąża, słyszałam też że z bólami to może być grzybica :/)? Ktoś tak miał, coś to oznaczało? Na objawy ciąży to chyba zbyt wcześnie, szczególnie zakładając, że owulacji jeszcze nie było lub była 14 lub 15 dc?
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 06:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ