X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Niska temperatura po owu
Odpowiedz

Niska temperatura po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy jak duży

• dulek Nowa

Wysłany: 8 marca 2019, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś móglby zerknac na moj wykres? Mam tez ten niska temp po owulacji(ovu friend tego nie wykryl) ale wydaje mi sie ze chyba byla? Zerknijcie prosze kobitki. d0ce6dd59592361ffa325231e5d4b8f9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 00:05

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten sam problem, progesteron jeszcze w czerwcu był w normie. Zeszły cykl normalny. Mierze dopiero 2 cykl więc nie wiem czy to u mnie norma...

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny, a czy wzrost temperatury w fazie lutealnej zawsze oznacza owulację?
    Czy jakby jej nie było, to temperatura pozostałaby taka, jak w pierwszej fazie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że mogłaby skakać: raz wyższa raz niższa

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fisia wrote:
    Hej, dziewczyny, a czy wzrost temperatury w fazie lutealnej zawsze oznacza owulację?
    Czy jakby jej nie było, to temperatura pozostałaby taka, jak w pierwszej fazie?
    Gdzieś czytałam że przy niektórych chorobach temp jest a owulacji brak. Luf czy co tam...

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • Paula6432 Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, proszę zerknijcie na mój wykres. Jestem nowa w temacie śledzenia swojego organizmu, cyklu. Jakieś spostrzeżenia, uwagi wszystko mile widziane :) nie wiem jak interpretować ten spadek temp po owulacji, która była wyjątkowo wcześnie (zazwyczaj 17dc).

https://ovufriend.pl/graph/b5d1fe8872a3f187a7d749a22b97976f

'98👩‍🔬👨‍🔬🐱

Starania od 6.2023
    Regularne cykle 29-31 dni
    Ciąża biochemiczna 6/7.2023 - 5t

06.2024 AMH 11,6 ng/ml
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ