Ovu nie wyznaczyl mi owulacji, a testy ovu ja potwierdzily. Co robie zle?
-
nick nieaktualnyW dzien ovulacji mialam wysoki skok temperatury, znacznie wyzszy niz w poprzednich dniach. Test owulacyjny to potwierdzil, a na moim wykresie jest napisane, ze owulacja nie zostala jeszcze wykryta. Obecnie mam 22 dc. O co chodzi? Co robie zle? Dziewczyny pomozcie?
-
nick nieaktualnyBo wyglada ze albo masz zapisana zignorowana temperature, albo nie uznal Ci tego skoku wg wyliczen to tempka sie powinna podniesc o 0,2 a u Ciebie wyszło duzo wiecej.Natomiast czym Ty robisz testy skoro mialas owulke jeden dzien a powinna byc od czasu zrobienia testy do 36 godzin a tez nie masz tego na wykresie.
-
Testy owulacyjne NIE potwierdzaja owulacji tylko wystapienie piku LH który rośnie przed owulacją a to że pik LH wzrasta nie znaczy że do owulacji doszło.
-
Mi to sie wydaje, ze skok byl albo w dniu gdy byla zaklocona albo dzien wczesniej, ale to takie gdybanie. Na oko to mona liczyc, ze teraz jestes w 9 dniu fazy lutealnej. @ potwierdzi lub wykluczy moje domniemania, chyba, ze w ogole nie przyjdzie czego zycze
-