X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pękł pęcherzyk co teraz?
Odpowiedz

Pękł pęcherzyk co teraz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mech w pudełku Nowa

Wysłany: 29 września 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wiem, że moje pytanie dla większości z Was wyda się debilne ale mam dziurę w głowie.
    Gin kazał nam się kochać co 2 dni, a jak pęcherzyk urósł do 22mm to dał mi zastrzyk na pęknięcie. Dziś byłam na wizycie i usłyszałam że pęcherzyk pękł. Czy teraz jeszcze mamy się kochać czy już po wszystkim w tym cyklu?

• Emi134 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze stosunki są przed pęknięciem i chyba dwa dni po 😊 ale ekspertem nie jestem ,tak mi się tylko wydaje 😊

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed peknieciem i w dniu pęknięcia /owulacji a po to chyba jedynie dzień po tym. Jajeczko jest zdolne do zapłodnienia do 24 h po czasami mniej to już zależy od danej kobiety

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ