Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pękł pęcherzyk co teraz?
Odpowiedz

Pękł pęcherzyk co teraz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mech w pudełku Nowa

Wysłany: 29 września 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wiem, że moje pytanie dla większości z Was wyda się debilne ale mam dziurę w głowie.
    Gin kazał nam się kochać co 2 dni, a jak pęcherzyk urósł do 22mm to dał mi zastrzyk na pęknięcie. Dziś byłam na wizycie i usłyszałam że pęcherzyk pękł. Czy teraz jeszcze mamy się kochać czy już po wszystkim w tym cyklu?

• Emi134 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze stosunki są przed pęknięciem i chyba dwa dni po 😊 ale ekspertem nie jestem ,tak mi się tylko wydaje 😊

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed peknieciem i w dniu pęknięcia /owulacji a po to chyba jedynie dzień po tym. Jajeczko jest zdolne do zapłodnienia do 24 h po czasami mniej to już zależy od danej kobiety

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ