X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pękł pęcherzyk co teraz?
Odpowiedz

Pękł pęcherzyk co teraz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mech w pudełku Nowa

Wysłany: 29 września 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wiem, że moje pytanie dla większości z Was wyda się debilne ale mam dziurę w głowie.
    Gin kazał nam się kochać co 2 dni, a jak pęcherzyk urósł do 22mm to dał mi zastrzyk na pęknięcie. Dziś byłam na wizycie i usłyszałam że pęcherzyk pękł. Czy teraz jeszcze mamy się kochać czy już po wszystkim w tym cyklu?

• Emi134 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze stosunki są przed pęknięciem i chyba dwa dni po 😊 ale ekspertem nie jestem ,tak mi się tylko wydaje 😊

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 29 września 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed peknieciem i w dniu pęknięcia /owulacji a po to chyba jedynie dzień po tym. Jajeczko jest zdolne do zapłodnienia do 24 h po czasami mniej to już zależy od danej kobiety

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ