Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów plamienie 3 dni przed okresem
Odpowiedz

plamienie 3 dni przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M85 Debiutantka

Wysłany: 6 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miałam piękny wykresik byłam pełna nadzieji aż tu w 25 dniu cyklu brązowe plamienie, nie ciągłe tylko kilkukrotne trwa już drugi dzień, a przy tym klujacy ból w jajniku oczywiście zapisałam się do lekarza i czekam na @ zobaczymy czy przyjdzie
    Zdarza mi Się to pierwszy raz zastanawiam sie czy to znowu nie nadzerka miałam już 2 razy i 2 razy wymrazana ale objawów nie było żadnych wtedy,może ktoś miał podobne objawy i mnie uspokoi bo schizuje już aha dodam ze test negatywny

2d4d6e507b.png
    Nasz:empty.gifcykl po przerwie
  • 3livka Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienia w drugiej fazie, przed spodziewaną @ mogą świadczyć o mniejszym wydzielaniu progesteronu. Jeśli to pierwszy taki przypadek to nie ma się co martwić, przy kolejnych warto wybrać się do gina.

gigsa lubi tę wiadomość

c2b941820e548b3aa7ad88ba7fa9cdb0.png
  • M85 Debiutantka

Wysłany: 7 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam dzisiaj okres, standardowo powinnam dostac dopiero jutro (pierwszy raz od dłużsszego czasu nieregularny okres- zawsze mam co 28) ból niesamowity ledwo siedzę, wziełam 3 nospy. Uczucie jakby mi coś miało zaraz pęknąć w środku i kłujący ból, promieniuje do pleców- miewam bolesne miesiączki ale ta jest szczytem szczytów. Już bym chciala być po wizycie u gin :(

2d4d6e507b.png
    Nasz:empty.gifcykl po przerwie
  • Albuera Znajoma

Wysłany: 7 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M85 ja miałam takie plamienia z powodu polipów macicy. Miałam histeroskopię, ale nadal plamię. Gin mówi, że to blizny powodują plamienia. Też miałam bardzo bolesne miesiączki, a po zabiegu trochę się uspokoiło. Napisz jak po wizycie u gin.

f2w3rjjgbec27voi.png
  • m@lena Debiutantka

Wysłany: 7 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam i mój ginekolog przepisał mi luteinę, okaże się tak naprawdę za kilka dni czy działa:)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam plamienia na kilka dni przed @. Dostałam luteinę i pomogło :)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam takie plamienia zawsze na 3-1 dnia przed @
    wszystkie badania mam ok
    lekarze powiedzieli, że taka moja uroda

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ