plamienie w 24dc
-
WIADOMOŚĆ
-
Femme wrote:Dzisiaj plamienia nie ma ale bóle brzucha tak silne, że ledwo już wytrzymuje. Do tego głowa, niedobrze mi. I znowu wzrost temperatury. Zaczynam się denerwować czy na pewno jest wszystko w porządku nawet jesli to ciąża czy jej brak
no to jak plamienia zniknęły to ja bym była dobrej mysli do tego inne objawy też "typowe" no i tempka super wzrosła testuj jutro z krwi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:58
-
Jeżeli to nie są objawy ciążowe, to warto pójść do dobrego lekarza bo plamienia, brudzenia i silne bóle brzucha czy krzyża nie są normalne i mogą świadczyć o różnych problemach, także takich z płodnością. Ale oczywiście ważne jest znaleźć takiego lekarza który nie stwierdzi że to "taka uroda" i nie machnie ręką, a takich ze świecą szukać.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
Justeck wrote:Jeżeli to nie są objawy ciążowe, to warto pójść do dobrego lekarza bo plamienia, brudzenia i silne bóle brzucha czy krzyża nie są normalne i mogą świadczyć o różnych problemach, także takich z płodnością. Ale oczywiście ważne jest znaleźć takiego lekarza który nie stwierdzi że to "taka uroda" i nie machnie ręką, a takich ze świecą szukać.
tyle ze ja jestem pod stałą kontrolą lekarza... mam wykluczone poważniejsze schorzenia bo w październiku miałam laparoskopię więc jajniki, jajowody, macica ok i endometrioza wykluczona (a to wlasnie ona powoduje czesto takie bóle w miednicy mniejszej). Jutro robię bete i jesli to nie ciąża to pewnie po prostu @ się zbliża bo raczej inne ewentualnosci wykluczam.. -