Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Poczatki badania szyjki
Odpowiedz

Poczatki badania szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam badać szyjkę dopiero od kilku dni.
    Wczoraj wieczorem jeszcze ja łatwo mogłam palcami zbadać. Na czubku lekki kółko jakby o średnicy 2 mm na wyczucie. Wilgotność. Czy miękka czy twarda narazie nie mam porównania. Tylko mam co 25-26 dni.
    W tym miesiącu na ovu obliczyłam mi że cykl dłuższy. Według liczenia co 25-26 dni to już powinnam mieć okres. Temperatura spadła lekko. A dziś rano szyjka ledwo co ja mogłam dotknąć była tak daleko. Za to też takie kółko wyczułam. Niecwirm czy taka wielkość to otwarta czy zamkniętą. Dopiero się uczę. Śluz dziś mam biały lepki bez zapachu lekko rozciagliwy.
    Czemu szyjka dziś tak daleko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 08:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ