Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Poczatki badania szyjki
Odpowiedz

Poczatki badania szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam badać szyjkę dopiero od kilku dni.
    Wczoraj wieczorem jeszcze ja łatwo mogłam palcami zbadać. Na czubku lekki kółko jakby o średnicy 2 mm na wyczucie. Wilgotność. Czy miękka czy twarda narazie nie mam porównania. Tylko mam co 25-26 dni.
    W tym miesiącu na ovu obliczyłam mi że cykl dłuższy. Według liczenia co 25-26 dni to już powinnam mieć okres. Temperatura spadła lekko. A dziś rano szyjka ledwo co ja mogłam dotknąć była tak daleko. Za to też takie kółko wyczułam. Niecwirm czy taka wielkość to otwarta czy zamkniętą. Dopiero się uczę. Śluz dziś mam biały lepki bez zapachu lekko rozciagliwy.
    Czemu szyjka dziś tak daleko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 08:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ